Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το εντυπωσιακό Lagonda Vision Concept της Γενεύης

Ελλάδα 2:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το εντυπωσιακό Lagonda Vision Concept της Γενεύης

ΝΕΑ

Το εντυπωσιακό Lagonda Vision Concept της Γενεύης

ΝΕΑ

Η Aston Martin δημιουργεί μία μάρκα, η οποία επαναφέρει το όνομα της ιστορικής Lagonda. Η νέα μάρκα θα αποκτήσει μια γκάμα υπέρ-πολυτελών ηλεκτρικών αυτοκινήτων, το πρώτο δείγμα εκ των οποίων είναι το πρωτότυπο Lagonda Vision της Γενεύης. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Θα δούμε τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα στην παραγωγή από το 2021, ένα πολυτελές sedan και ένα τετράπορτο, που θα βασιστεί στο Vision Concept. Και τα δύο αυτοκίνητα θα διακρίνονται για την κορυφαία πολυτέλειά τους, ενώ θα είναι ηλεκτρικά. Τεχνικά, το πλαίσιο των Lagonda θα είναι καινούργιο, αλλά θα βασίζεται σε αυτό της Aston Martin με το αλουμίνιο και τα ανθρακονήματα να κυριαρχούν στα πρόσφατα μοντέλα.

Η Aston Martin αυτή τη στιγμή έχει δώσει βάση στο σχεδιαστικό κομμάτι των αυτοκινήτων και στο να λανσάρει τη Lagonda κι έτσι δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πρωτότυπου.

Μάλιστα όσον αφορά το εσωτερικό του δεν θα δούμε δέρμα ή ξύλο, αλλά η καμπίνα είναι υψηλής τεχνολογίας και πλούσια διακοσμημένη από ανθρακονήματα, μετάξι, μαλλί και κασμίρ, αποδεικνύοντας την προοδευτική ματιά του σχεδιασμού της. Τα πίσω καθίσματα θυμίζουν πολυθρόνες.

Advertisement
Advertisement

Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα που θα πωλούνται τα μοντέλα της Lagonda (αν θα έχει δικές της εκθέσεις).

Θα πρέπει να σημειωθεί τέλος ότι με βάση τις πρώτες πληροφορίες, με μία μόνο φόρτιση το πρωτότυπο θα μπορεί να διανύσει 644km/h.

Lagonda-Vision-Concept-a640 Lagonda-Vision-Concept-b640 Lagonda-Vision-Concept-c640