Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα MINI Clubman πραγματικό… αριστούργημα!

Ελλάδα 8:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα MINI Clubman πραγματικό… αριστούργημα!

ΝΕΑ

Ένα MINI Clubman πραγματικό… αριστούργημα!

ΝΕΑ

Η MINI δημιουργεί μια πολύ περιορισμένης παραγωγής έκδοση για την κορυφαία επιλογή Cooper S του Clubman, η οποία φέρει το χαρακτηριστικό όνομα «Masterpiece» (αριστούργημα). ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η νέα έκδοση του MINI Cooper S Clubman προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για την αγορά της Αυστραλίας και θα κατασκευαστεί σε 30 αυτοκίνητα. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει ό,τι καλύτερο υπάρχει από τον κατάλογο των προϊόντων εξατομίκευσης MINI Yours στο πρακτικό της μοντέλο.

Έτσι λοιπόν, το πρώτο στοιχείο που αλλάζει είναι η –αποκλειστική για την έκδοση– βαφή του αμαξώματος, η οποία είναι μια μίξη λευκού και ασημί. Παράλληλα, υπάρχουν νέα λογότυπα «Masterpiece Edition», καθώς και ειδικής σχεδίασης 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου σε σκούρο γκρι χρώμα. Συνεχίζοντας με τις εξωτερικές αλλαγές, ξεχωρίζουν τα μαύρα καπάκια των καθρεπτών και οι αντίστοιχης απόχρωσης ράγες οροφής, ενώ υπάρχουν και ρίγες στο κέντρο του αμαξώματος πάλι σε μαύρο χρώμα.

Advertisement
Advertisement

Clubman Masterpiece 640b

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί το νέο Clubman Masterpiece αυξάνει το επίπεδο της πολυτέλειάς του έχοντας ένα πλήρες δερμάτινο σαλόνι, το οποίο συνδυάζεται με μαύρες carbon επενδύσεις. Τα εμπρόσθια καθίσματα είναι επίσης θερμαινόμενα και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα, ενώ έχουν τοποθετηθεί επιπλέον ένα νέο σπορ δερμάτινο τιμόνι, πιο πολυτελή πατάκια κ.λπ. Στάνταρ είναι επίσης στοιχεία όπως ασύρματη φόρτιση κινητού, σύστημα πλοήγησης με οθόνη 8,8 ιντσών και πολλά άλλα.

Clubman Masterpiece 640a

Advertisement

Στο πεδίο του κινητήρα, διατηρείται χωρίς αλλαγές ο 2λιτρος turbo κινητήρας της MINI, ο οποίος προσφέρει 190 άλογα ισχύος και 0-100 χλμ./ώρα σε μόνο 6,8 δευτερόλεπτα.