Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα κολωνάκι αποκάλυψε πως το μεταχειρισμένο του ήταν διαλυμένο

Ελλάδα 11:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα κολωνάκι αποκάλυψε πως το μεταχειρισμένο του ήταν διαλυμένο

ΝΕΑ

Ένα κολωνάκι αποκάλυψε πως το μεταχειρισμένο του ήταν διαλυμένο

ΝΕΑ

Μία απλή ζημιά στον προφυλακτήρα από… κολωνάκι αποκάλυψε πως το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που είχε αγοράσει καταναλωτής ήταν άσχημα τρακαρισμένο!

Advertisement
Advertisement

Μπορεί πολλά να γράφουμε και να λέμε για επιτήδειους εμπόρους αλλά οι χειρότεροι όλων είναι εκείνοι που αποκτούν τρακαρισμένα αυτοκίνητα έναντι πινακίου φακής στη συνέχεια τα επισκευάζουν και τα μεταπωλουν σε ανυποψίαστους καταναλωτές ως ευκαιρίες και μάλιστα ατρακάριστα!

Τα παραπάνω βίωσε ανυποψίαστος καταναλωτής ο οποίος απέκτησε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από μια εμπορία το οποίο μετά από μια μικρή ζημιά που έκανε ο οδηγός του αποκαλύφθηκε ότι το όχημα είχε «στραβώσει» και ήταν όλο βαμμένο!

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα όπως αποκαλύπτει στο Newsauto.gr ο ανυποψίαστος καταναλωτής: «Πρόσφατα αγόρασα ένα μεταχειρισμένο Fiat Panda από κάποιον έμπορο αυτοκινήτων το οποίο είχε 1η Άδεια Κυκλοφορίας το 2018 και φαίνονταν ότι είχε διανύσει 15.000 χλμ. εγώ το απέκτησα έναντι 11.000 ευρώ μέσω χρηματοδότησης από τράπεζα.

Στις αρχές Απριλίου από δική μου απροσεξία χτύπησα τον πίσω προφυλακτήρα σε ένα κολωνάκι αλλά επειδή είχα κάνει μικτή ασφάλεια στο αυτοκίνητο έσπευσα να το μεταφέρω σε κάποιο εξουσιοδοτημένο φανοποιείο ώστε να επισκευαστεί η ζημιά.

Αφού κλείστηκε το ραντεβού με τον πραγματογνώμονα έγινε η πραγματογνωμοσύνη και τότε αισθάνθηκα ότι έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι μου καθώς ο ειδικός της ασφαλιστικής εταιρείας με ενημέρωσε ότι το αυτοκίνητο ήταν άσχημα χτυπημένο και είχε τοποθετηθεί σε καλίμπρα ενώ επίσης είναι ολόκληρο βαμμένο!

Advertisement

Το παραπάνω γεγονός μου το επιβεβαίωσαν και οι τεχνικοί του εξουσιοδοτημένου φανοποιείου.

Επειδή έχετε δημοσιεύσει στο παρελθόν για αυτοκίνητα που προέρχονται από ολική διάλυση ανησυχώ μήπως έχω αποκτήσει και εγώ κάποιο όχημα όπως εκείνα που περιγράφατε σε παλιότερο ρεπορτάζ σας.

Advertisement

Πάντως έχω ήδη ενημερώσει την εμπορία ότι ανακάλυψα ότι το όχημα που μου πούλησαν ήταν τρακαρισμένο και ήδη έχω επικοινωνήσει με δικηγόρο ώστε να μπορέσω να αναστρέψω την πώληση και να αποκτήσω ένα ασφαλέστερο και ατρακάριστο αυτοκίνητο!

Επίσης θέλω να συγχαρώ το Newsauto.gr το οποίο αποτελεί το μοναδικό Μέσο Ενημέρωσης που «ακούει» τους καταναλωτές και τους προστατεύει από επιτήδειους…».

Δυστυχώς η παραπάνω καταγγελία είναι μία απο τις δεκάδες που έρχονται πλέον στο newsauto,ιδιαίτερα από θύματα- αγοραστές εισαγόμενων μεταχειρισμένων  αυτοκινήτων…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έλεγχοι ΚΤΕΟ: Με γυρισμένα χιλιόμετρα 1 στα 3 αυτοκίνητα