Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ducati: Πουλήθηκαν όλες οι Panigale V4 S του “Race of Champions”

Ελλάδα 6:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ducati: Πουλήθηκαν όλες οι Panigale V4 S του “Race of Champions”

NEWSMOTO

Ducati: Πουλήθηκαν όλες οι Panigale V4 S του “Race of Champions”

NEWSMOTO

Κανένα πρόβλημα στο να πουλήσει τις Panigale V4 που έλαβαν μέρος στο “Race of Champions” δεν είχε η Ducati, με την μοτοσυκλέτα του Troy Bayliss να δημοπρατείται μάλιστα σε αστρονομικό ποσό, σε σχέση με τις άλλες.

Advertisement
Advertisement

Οι superbike της ιταλικής εταιρίας, μαζί με τους αναβάτες τους, ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στο άκρως επιτυχημένο World Ducati Weekend κατά τη διάρκεια του event “Race of Champions”.

Καθεμιά από τις 13 Panigale V4 S που συμμετείχαν στο αγωνιστικό event, είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το γεγονός. Highlight ήταν φυσικά τα μοναδικά για την καθεμιά γραφικά, τα οποία ήταν σύμφωνα με τον αναβάτη που βρισκόταν στη σέλα της και ανάλογα με εκείνα της μοτοσυκλέτας του με την οποία αγωνίζεται στα παγκόσμια πρωταθλήματα MotoGP και Superbike.

Advertisement
Advertisement

Αμέσως μετά το “Race of Champions” οι 12 Panigale V4 S που συμμετείχαν (συν η 13η του Chaz Davies που τελικά δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού), βγήκαν σε δημοπρασία στο eBay, η οποία και τελείωσε το απόγευμα του Σαββάτου (28 Ιουλίου).

Οι συλλεκτικές μοτοσυκλέτες που φέρουν την υπογραφή των αναβατών τους και συνοδεύονται και από πιστοποιητικό γνησιότητας υπογεγραμμένο από το αφεντικό της Ducati, Claudio Domenicali, βρήκαν γρήγορα τους νέους ιδιοκτήτες τους.

Claudio Domenicai_Troy Bayliss_wdw_2018_640

Advertisement

Εντύπωση προκαλεί η μάχη που δόθηκε για την απόκτησή της και φυσικά το ποσο που συγκέντρωσε τελικά η μοτοσυκλέτα του θρύλου της Ducati και τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή με τους Ιταλούς, Troy Bayliss (#21).

Η Panigale του Bayliss πουλήθηκε τελικά για το ποσό των 120.000 ευρώ, σχεδόν δύο και τρεις φορές πάνω από το ποσό που συγκέντρωσαν οι μοτοσυκλέτες άλλων μεγάλων αναβατών των Ιταλών, που έλαβαν μέρος στο “Race of Champions”. Μεταξύ των αγωνιζόμενων και ο εργοστασιακός αναβάτης της Ducati στο MotoGP και τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην μεγάλη κατηγορία Jorge Lorenzo, ο οποίος ωστόσο δεν έχει κερδίσει πρωτάθλημα για τους Ιταλούς. Η δική του μοτοσικλέτα αλλά και εκείνες άλλων επιφανών αναβατών της Ducati πουλήθηκαν σε τιμές μεταξύ 40.000 και 63.000 ευρώ. Φαίνεται πως κάποιοι ήρωες δεν πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ από τους Ducatisti.

Advertisement

race-of-champion-2018-wdw-640-2

Μεγάλο ήταν και το ενδιαφέρον που επέδειξαν και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την δημοπρασία των Panigale με τα επίσημα προφίλ της Ducati σε Instagram και Facebook να πραγματοποιούν περισσότερες από 7.000.000 θεάσεις σε αυτό το χρονικό διάστημα.