Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε πως κλέβουν τους καταλύτες από το αεροδρόμιο (+video)

Ελλάδα 6:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε πως κλέβουν τους καταλύτες από το αεροδρόμιο (+video)

ΝΕΑ

Δείτε πως κλέβουν τους καταλύτες από το αεροδρόμιο (+video)

ΝΕΑ

Μία σπείρα κακοποιών έκλεβε καταλύτες από αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Advertisement
Advertisement

Το βίντεο από τη δράση των κακοποιών που εξάρθρωσε η αστυνομία, δείχνει τον δράστη να σταθμεύει δίπλα στο αυτοκίνητο που έβαλε «στόχο».

Οι θρασύτατοι δράστες σταθμεύουν τα οχήματά τους δίπλα στον «στόχο» και εξαφανίζονται σε δευτερόλεπτα. Κυριολεκτικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αφαιρεί τον καταλύτη, τον βάζει το όχημά του και εξαφανίζεται.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας: «Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μεσημβρινές ώρες της 6-11-2022 στο Αεροδρόμιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, 2 ημεδαποί, 34χρονος και 25χρονη για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Advertisement
Advertisement

Στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων αφαίρεσης καταλυτών από σταθμευμένα αυτοκίνητα στους χώρους του εμπορικού πάρκου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, μετά από διασταύρωση πληροφοριακών δεδομένων και αποδεικτικών μέσων, ταυτοποιήθηκαν και εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 6-11-2022, ο 34χρονος από κοινού με έτερα άτομα εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς να κινούνται με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο εντός του εμπορικού πάρκου του αεροδρομίου και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν καταλύτη από σταθμευμένο όχημα.

Advertisement

Μετά από αναζητήσεις, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο, το οποίο είχε ενοικιαστεί στο όνομα της 25χρονης, το ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 34χρονο, ο οποίος οδηγούσε. Αναζητούνται λοιποί εμπλεκόμενοι.

Σε έρευνα σε οικία των κατηγορουμένων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξαρτήματα αυτοκινήτων, πλήθος ενοικιαστήριων συμβολαίων για ενοικίαση αυτοκινήτων και τιμολόγιο για πώληση παλαιών σιδήρων-καλωδίων.

Advertisement

Οι δράστες πωλούσαν άμεσα τους κλεμμένους καταλύτες προκειμένου να είναι αδύνατος αφενός μεν ο εντοπισμός τους και αφετέρου η ταυτοποίηση τους.

Από την μέχρι στιγμής προανακριτική έρευνα, εξιχνιάστηκαν -9- περιπτώσεις αφαίρεσης-κλοπής καταλυτών από σταθμευμένα αυτοκίνητα πλησίον καταστημάτων του εμπορικού πάρκου του Αερολιμένα.

Επιπρόσθετα, ο 34χρονος έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στη «φάκα» της ΕΛΑΣ δύο συμμορίες που έκλεβαν καταλύτες! (+video)
Ποια μοντέλα ψάχνουν οι κλέφτες για τους καταλύτες τους;
Χειροπέδες σε 38χρονο που έκλεβε καταλύτες στο Χαλάνδρι