Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δημοπρασία για «ξεχασμένη» συλλογή (VIDEO)

Ελλάδα 13:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δημοπρασία για «ξεχασμένη» συλλογή (VIDEO)

ΝΕΑ

Δημοπρασία για «ξεχασμένη» συλλογή (VIDEO)

ΝΕΑ

Με αναμφίβολα ξεχωριστή λάμψη από την Lamborghini Miura που ανακαλύφθηκε μεταξύ 80 άλλων, πραγματοποιήθηκε μια δημοπρασία στη Γαλλία που αφορούσε αυτοκίνητα που βρέθηκαν «ξεχασμένα» από τον ιδιοκτήτη τους σε 5 αποθήκες.

Advertisement
Advertisement

 

Θα περίμενε κανείς πως μετά από τόσα χρόνια, δεν θα είχαν μείνει άλλες αποθήκες άψαχτες που να κρύβουν «εκπλήξεις». Κι όμως. Όπως φαίνεται, μετά την πρόσφατη δημοπρασία με ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 81 αυτοκίνητα που βρέθηκαν σε 5 αποθήκες του ίδιου –εκλιπόντα, πλέον- ιδιοκτήτη, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μάλιστα, στις αποθήκες αυτές όπου βρέθηκαν τα πολλά και ενδιαφέροντα από κάθε γωνιά του πλανήτη αυτοκίνητα, ήταν εντυπωσιακό το ότι είχε επιλεγεί ως αντικλεπτικό μέτρο το να λείπει κάποιο ανταλλακτικό από το κάθε αυτοκίνητο προκειμένου να μη λειτουργεί και να μην μπορεί να το πάρει κάποιος χωρίς την έγκριση του ιδιοκτήτη.

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσα στα άλλα σημαντικά και ενδιαφέροντα αυτοκίνητα, αυτό που ξεχωρίζει είναι η κόκκινη Lamborghini Miura που όπως φάνηκε μετά τον έλεγχο, ήταν ένα αυτοκίνητο με matching numbers που σημαίνει πως είχε τον αυθεντικό κινητήρα του. Είχε 77.886 χλμ. στο οδόμετρο και όπως φάνηκε, ήταν χιλιόμετρα που έκανε με χρήση καθημερινή και όχι σε βόλτες ειδικών περιστάσεων. Παρά την κατάστασή της, η Miura που ήταν η 118η που κατασκευάστηκε, έφτασε να πωληθεί με αντίτιμο 560.000 ευρώ. Στο video που ακολουθεί, παίρνουμε μια καλή ιδέα για τα αυτοκίνητα που περιείχε η «συλλογή», ενώ βλέπουμε πως –δυστυχώς- δεν είχαν όλα την τύχη να είναι σε στεγασμένους αποθηκευτικούς χώρους.

Advertisement

       

Advertisement