Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διαγωνισμός σχεδίου από την FCA

Ελλάδα 17:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διαγωνισμός σχεδίου από την FCA

ΝΕΑ

Διαγωνισμός σχεδίου από την FCA

ΝΕΑ

Την πρόκληση σχεδιασμού του πιο εξωφρενικού Dodge Ram δημοσίευσε στην σελίδα της στο facebook η FCA και ήδη οι προτάσεις πέφτουν βροχή.

Advertisement
Advertisement

Η ιδέα ήρθε από τους επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της FCA, Ralph Gilles και Mark Trostle ενώ η ανακοίνωση έγινε μέσα από τη σελίδα της FCA στο facebook. Με το δεδομένο πως πλέον οι δημιουργικές ασχολίες είναι κάτι που αναζητούν όλοι οι δύο σχεδιαστές ζητούν από το κοινό τις ιδέες και προτάσεις του για το πιο εξωφρενικό Dodge Ram που μπορούν να φανταστούν.

Ο διαγωνισμός δεν έχει κάποιον περιορισμό καθώς σε αυτόν μπορούν να συμμετέχουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο όμως τα σχέδια θα πρέπει να έχουν σταλεί στην FCA μέχρι το απόγευμα της 9ης Απριλίου. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του διαγωνισμού το μόνο υποχρεωτικό είναι πως σε κάποιο σημείο του σχεδίου θα πρέπει να αναγράφεται το: FCADriveForDesign.com. Εξίσου εύκολη είναι και η αποστολή καθώς τα σχέδια μπορούν να αναρτηθούν ως σχόλιο στο ποστάρισμα της ανακοίνωσης του διαγωνισμού ή να δημοσιευθούν στο Twitter στο @FiatChrysler_NA χρησιμοποιώντας το hashtag #DriveforDesign.

Advertisement
Advertisement

Οι δύο αρχισχεδιαστές της FCA θα παρουσιάσουν στο Instagram τις δημιουργίες που θα επιλέξουν. Ο διαγωνισμός αποτελεί μια προωθητική κίνηση για τη φετινή διοργάνωση Drive for Design η οποία είναι ανοιχτή για μαθητές των ΗΠΑ και η οποία θα διαρκέσει μέχρι την 1η Μαϊου. Οι μαθητές που θα διακριθούν σε αυτή θα κερδίσουν χρήσιμα βραβεία όπως υπολογιστές και tablet καθώς και περιήγηση στα σχεδιαστικά στούντιο της FCA αλλά και υποτροφίες σε μαθήματα βιομηχανικού σχεδιασμου. Δυστυχώς για τους συμμετέχοντες στον διαδικτυακό διαγωνισμό δεν προβλέπεται κάτι αντίστοιχο.