Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Δεν πωλείται η Ducati!

Ελλάδα 13:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν πωλείται η Ducati!

NEWSMOTO

Δεν πωλείται η Ducati!

NEWSMOTO

Σε μία κίνηση που σημαίνει πλήρη αλλαγή πλεύσης, η Audi έβγαλε το πωλητήριο από τη δημοφιλή μάρκα μοτοσυκλετών Ducati, η οποία θα παραμείνει υπό την ομπρέλα της!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Αυτό επιβεβαίωσε ο ισχυρός άνδρας της Audi, Rupert Stadler, που μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ξεκαθάρισε πως παρότι υπάρχουν τέσσερις υποψήφιες εταιρείες έτοιμες να πλειοδοτήσουν, η ιταλική εταιρεία δεν θα αλλάξει χέρια!

«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως η Ducati ανήκει στην οικογένεια της Audi. Ενσαρκώνει ιδανικά την premium φιλοσοφία μας και μας εκπροσωπεί επάξια στον κόσμο των μοτοσυκλετών», είπε ο Γερμανός μάνατζερ.

Advertisement
Advertisement

Η Ducati εξαγοράστηκε από την Audi πριν από πέντε χρόνια και παρότι σημειώνει κερδοφορία, ψιθυρίζεται εδώ και ενάμιση χρόνο το σενάριο πώλησής της. Πράγμα που ίσως σταματήσει μετά τα παραπάνω.

Σύμφωνα με τον Stadler, σημαντικό ρόλο σε αυτή την απόφαση έπαιξε η διαδικασία αξιολογήσεων εσωτερικών λειτουργιών που αναμένεται να φέρει σημαντική μείωση των λειτουργικών εξόδων της μάρκας αλλά και η χρήση κοινών τεχνολογιών με την «αδερφή» Porsche που θα βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα όπου ο στόχος της Audi είναι εξοικονομήσει 10 δισεκατομμύρια δολάρια!

Advertisement

Αξίζει όμως να σημειωθεί επίσης, πως παρά την αλλαγή πλάνων, η Audi είχε όντως ζητήσει από τραπεζικά ιδρύματα να αξιολογήσουν επιλογές εξαγοράς, τόσο για τη Ducati όσο και για την εταιρεία Renk που κατασκευάζει συστήματα μετάδοσης.