Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Δέκα ζημιές που μπορεί να κάνουν στο αυτοκίνητό σου (+video)

Ελλάδα 16:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δέκα ζημιές που μπορεί να κάνουν στο αυτοκίνητό σου (+video)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Δέκα ζημιές που μπορεί να κάνουν στο αυτοκίνητό σου (+video)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Όταν παρκάρουμε το αυτοκίνητό μας στο δρόμο υπάρχουν πολλές πιθανότητες να το βρούμε με ζημιές, κατεστραμμένο ή και να μην το βρούμε καθόλου. Βρήκαμε τις 10 πιο συνηθισμένες και τις κάνουμε πράξη σε ένα όχημα που προορίζεται για ανακύκλωση…

Advertisement
Advertisement

Το παρκάρισμα σε δημόσιο δρόμο εγκυμονεί κινδύνους για το αυτοκίνητό μας. Τόσο από ακραία καιρικά φαινόμενα (που βλέπουμε όλο και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια) όσο και από βανδαλισμούς, κάτι που είναι και της μόδας, ιδίως σε μεγάλες πόλεις.

Ζημιές που μπορεί να είναι μικρές αλλά και μεγαλύτερες που για την επισκευή τους κοστίζουν όσο ένα… αυτοκίνητο. Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από να σου κάνουν ζημιά στο αυτοκίνητο σου. Να σηκωθείς ένα πρωί για να πας στη δουλειά και πριν μπεις μέσα να το δεις γρατζουνισμένο ή ακόμα και βαμμένο με σπρέι. Από εκεί και πέρα δεν λείπουν και οι περιπτώσεις κλοπής όπου ο ιδιοκτήτης το βρίσκει διαλυμένο ή ακόμα και… καμένο.

Τα παραπάνω περιστατικά είναι καθημερινό φαινόμενο και γνωστά στους περισσότερους. Υπάρχει όμως λύση στο πρόβλημα; Σίγουρα ένα κλειστό γκαράζ θα προστατεύσει την αγαπημένο μας όχημα ακόμα και από αδιάκριτα βλέμματα. Ωστόσο αν είναι δύσκολο να βρούμε έναν κλειστό χώρο υπάρχει και η λύση να το ασφαλίσουμε, οπότε κατά ένα μέρος (καθώς δεν είναι και το καλύτερο να το δούμε κατεστραμμένο) έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Advertisement
Advertisement

Οι πιο συνηθισμένες ζημιές

Οι ζημιές που έχουμε παρατηρήσει σε παρκαρισμένα οχήματα (ακόμα και στο δικό μας) είναι πολλές. Συγκεντρώσαμε τις δέκα πιο συνηθισμένες και συγκεκριμένα:
1. Γρατζουνιές με κλειδί και… μαχαίρι
2. Σπάσιμο καθρέφτη
3. Σπάσιμο τζαμιού
4. Διαβρωτικό στο καπό
5. Σκίσιμο ελαστικού
6. Σφράγισμα εξάτμισης με πολυουρεθάνη
7. Παραφλού στο ντεπόζιτο καυσίμου
8. Σπάσιμο με βαριοπούλα
9. Ζωγραφική με σπρέι
10. Καταστροφή με βαρύ αντικείμενο

Advertisement

Όπως θα δείτε στο παρακάτω video, δείχνουμε τις παραπάνω ζημιές στην… πράξη, σε ένα όχημα που προοριζόταν για ανακύκλωσ

Advertisement

ΔΙΑΒΑΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα – Με Aston Martin και Ferrari οι Έλληνες!
Έρχεται και το νέο Ford Ranger Raptor (+video)
Lamborghini- Αρκούδα, σημειώσατε 2 (+video)