Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

“Car Radio” Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

Ελλάδα 15:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Car Radio” Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

ΝΕΑ

“Car Radio” Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

ΝΕΑ

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, 18:00-19:00 το απόγευμα, ο Τάκης Τρακουσέλλης και οι συντακτικές ομάδες του Newsauto & του Car αναλύουν θέματα της αγοράς αυτοκινήτου και αποκαλύπτουν, στον Θέμα 104,6.

Advertisement
Advertisement

Tην παρουσίαση της εκπομπής έχει ο Τάκης Τρακουσέλλης, την αρχισυνταξία ο Κώστας Φούζας. Υπεύθυνη παραγωγής είναι η Βούλα Κοκορόγιαννη και στην ρύθμιση του ήχου ο Νίκος Σκλαβενίτης. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, την εκπομπή κάθε εβδομάδα ακούνε Live από τους 104,6 στα FM και από το protothema.gr δεκάδες χιλιάδες ακροατές!

Advertisement
Advertisement

Σάββατο 13/4:

• Στο studio μαζί μας ο Διευθυντής Σύνταξης του περιοδικού Car, Ντίνος Παπαγιαννόπουλος σχολιάζουμε τον ερχομό του νέου πλήρους ηλεκτρικού μοντέλου από την KIA,  e-Soul.

• Τηλ επικοινωνία με τον συντάκτη του Car, Γιάννη Χαρπίδη. Απευθείας μετάδοση από την πίστα Ascari στην Ισπανία, όπου πραγματοποιεί δοκιμές με τα νέα ελαστικά της Goodyear Eagle F1 Asymetric 5 και Eagle F1 supersport.

Advertisement

• Η Ford παρουσιάζει την επόμενη μέρα της με ηλεκτρικά και υβριδικά συστήματα κίνησης. Ο Γιάννης Τσιρογιάννης μας μιλά για τα νέα προϊόντα της Fοrd (go further).

• Τηλ επικοινωνία με τον συντάκτη Γιώργο Ανδρή. Πριν το Πάσχα τα μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας, όπως αποκαλύψαμε και στο newsauto.gr.

Advertisement

Ακούστε την εκπομπή του Σαββάτου εδώ..

 

Advertisement

Κυριακή 14/4:

• Τηλ επικοινωνία με τον (Διευθυντή Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ΚΙΑ – Hyundai Hellas),  Θανάση Αγγελή. Συζητάμε για την έλευση των νέων μοντέλων της Κia.

• Τηλ επικοινωνία με τον Αρχισυντάκτη του newsauto.gr, Σπύρο Χώτο, συζητάμε για την δοκιμή που πραγματοποίησε με το νέο SUV της VW, T-Cross.

• Αναλύουμε με τον Αρχισυντάκτη Σπύρο Χώτο, θέματα της αγοράς αυτοκίνητου σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ακούστε την εκπομπή της Κυριακή εδώ: