Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

“Car Radio” Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

Ελλάδα 14:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Car Radio” Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

ΝΕΑ

“Car Radio” Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

ΝΕΑ

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, 18:00-19:00 το απόγευμα, ο Τάκης Τρακουσέλλης και οι συντακτικές ομάδες του Newsauto & του Car αναλύουν θέματα της αγοράς αυτοκινήτου και αποκαλύπτουν, στον Θέμα 104,6.

Advertisement
Advertisement

Tην παρουσίαση της εκπομπής έχει ο Τάκης Τρακουσέλλης, την αρχισυνταξία ο Κώστας Φούζας. Υπεύθυνη παραγωγής είναι η Ρενάτα Καραγιαννοπούλου και στην ρύθμιση του ήχου ο Νίκος Σκλαβενίτης. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, την εκπομπή κάθε εβδομάδα ακούνε Live από τους 104,6 στα FM και από το protothema.gr δεκάδες χιλιάδες ακροατές!

Advertisement
Advertisement

Σάββατο 30/3:

• Στο Studio μαζί μας όπως συνήθως, ο Διευθυντής Σύνταξης του περιοδικού Car, Ντίνος Παπαγιαννόπουλος. Μας μιλάει για την αποστολή στην Δημητσάνα και το συγκριτικό των GTI που θα δείτε στο νέο Car αυτήν την Κυριακή 7.4 που θα κυκλοφορήσει με το Πρώτο Θέμα.

• Τηλ επικοινωνία με τον συντάκτη Γιώργο Ανδρή, μέσω του ΟΔΔΥ δημοπρατούνται μία BMW M4 και μία Porsche Cayenne Magnum αλλά και πολλά άλλα μοντέλα σε ενδιαφέρον τιμές , αναλυτικά η διαδικασία, τρόποι πληρωμής κλπ  στο σχετικό άρθρο στο newsauto,gr.

Advertisement

• Μαζί μας ο συντάκτης του περιοδικού Car, Κώστας Χαριάτης. Συζητάμε για την αποστολή του στο Μονακό για την δοκιμή του DS3 Crossback.

• Συζητάμε για διάφορα θέματα της επικαιρότητας σχετικά με την αγορά του αυτοκινήτου, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Advertisement

 

Ακούστε την εκπομπή το Σαββάτου εδώ..

 

Advertisement

 

Κυριακή 31/3:

• Μαζί μας ο Διευθυντής σύνταξης του newsauto.gr, Κώστας Φούζας. Σχολιάζουμε την νέα σειρά 3 της BMW, αλλά και τον ερχομό της νέας σειράς 1, η οποία βασίζεται πάνω σε νέα μπροστοκίνητη πλατφόρμα.

• Τηλ επικοινωνία με τον Διευθυντή επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Citroen Hellas, Δημήτρη Καραβά. Συζητάμε για το νέο Citroen C5 Aircross που βρίσκεται στην ελληνική αγορά, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την δοκιμή , τις τιμές και τις εκδόσεις στο newsauto.gr.

• Τηλ επικοινωνία με τον Συντάκτη Γιώργο Ανδρή. Πότε έρχονται τα μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας; Διαβάστε την σχετική έρευνα στο newsauto.gr.

• Συζητάμε για την επικαιρότητα του αυτοκινήτου σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

Ακούστε την εκπομπή της Κυριακής εδώ..

 

Αυτήν την Κυριακή 7/4 το Car, το καλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου είναι στο ΘΕΜΑ !

Facebook
Instagram
twitter