Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

“Car Radio” Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

Ελλάδα 19:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Car Radio” Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

ΝΕΑ

“Car Radio” Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

ΝΕΑ

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, 18:00-19:00 το απόγευμα, ο Τάκης Τρακουσέλλης και οι συντακτικές ομάδες του Newsauto & του Car αναλύουν θέματα της αγοράς αυτοκινήτου και αποκαλύπτουν, στον Θέμα 104,6.

Advertisement
Advertisement

Tην παρουσίαση της εκπομπής έχει ο Τάκης Τρακουσέλλης, την αρχισυνταξία ο Κώστας Φούζας. Υπεύθυνη παραγωγής είναι η Ρενάτα Καραγιαννοπούλου και στην ρύθμιση του ήχου ο Νίκος Σκλαβενίτης. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, την εκπομπή κάθε εβδομάδα ακούνε Live από τους 104,6 στα FM και από το protothema.gr δεκάδες χιλιάδες ακροατές!

Advertisement
Advertisement

Σάββατο:

• Μαζί μας στο Studio o Διευθυντής Σύνταξης του περιοδικού Car, Ντίνος Παπαγιαννόπουλος. Παρουσιάζουμε το νέο CAR τεύχος Μαρτίου το οποίο είναι γεμάτο με συγκριτικά, δοκιμές και αποκλειστικότητες. Κάποια από αυτά.. ( Peugeot 508 GT – Ταξιδεύουμε στις παγωμένες Άλπεις για να δοκιμάσουμε τις νέες ΒΜW M850i και 330i – Δοκιμάζουμε την 12η γενιά της Toyota Corolla – Μιλάμε με τον πιο σημαντικό σχεδιαστή αυτοκινήτου στον κόσμο MICHAEL MAUER).

• Τηλ. επικοινωνία με την αίθουσα σύνταξης newsauto.gr και τον Συντάκτη Γιώργο Σκευοφύλαξ, συζητάμε για την δοκιμή που πραγματοποίησε στην ορεινή Κορινθία, με το νέο Citroen C5 Aircross αλλά και διάφορα άλλα από την επικαιρότητα του αυτοκινήτου.

Advertisement

Ακούστε την εκπομπή το Σαββάτου εδώ..

Advertisement

Κυριακή:

• Τηλ επικοινωνία με Βαρκελώνη και τον Διευθυντή Σύνταξης του newsauto.gr Κώστα Φούζα, παρουσιάζουμε το νέο μικρομεσαίο της Lexus, UX.

• Τηλ επικοινωνία με τον Ιδιοκτήτη της AUTOGAS, Δημήτρη Τσοπελογιάννη. O κύριος Τσοπελογιάννης μας εξηγεί τι πρέπει να προσέξουμε στην επιλογή την χρήση αλλά και την εγκατάσταση του υγραερίου, στο αυτοκίνητό μας.

Advertisement

• Τηλ επικοινωνία με την αίθουσα σύνταξης του newsauto.gr και τον Αρχισυντάκτη Σπύρο Χώτο. Συζητάμε για θέματα αυτοκινήτου από την Ελλάδα αλλά κυρίως του εξωτερικού, με αφορμή την Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το Geneva Motor Show 2019  θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Μαρτίου και θα παρουσιαστούν πολλά νέα μοντέλα όπου θα έχετε την δυνατότητα να τα δείτε στο newsauto.gr στο fb/newsauto.gr και στο Car.

Ακούστε την εκπομπή της Κυριακής εδώ..


CAR Μαρτίου

Το CAR είναι στην κορυφή και της Ελληνικής αγοράς
Το CAR οδηγεί τις εξελίξεις στο αυτοκίνητο.
Το CAR διαβάζεται από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.
Το CAR δοκιμάζει, συγκρίνει αναλύει και σας παρουσιάζει χωρίς φόβο και με άποψη.
Το CAR σας ενημερώνει για ότι πρέπει να ξέρετε για το αυτοκίνητο με την ανεπηρέαστη γνώμη του, τη βαθιά αυτοκινητιστική του κουλτούρα και τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες υπογραφές.
Το CAR βάζει στο επίκεντρο τον αναγνώστη. Μιλάει εκ μέρους του…

Γιατί το CAR μπορεί!