Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

“Car Radio” Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

Ελλάδα 3:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Car Radio” Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

ΝΕΑ

“Car Radio” Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

ΝΕΑ

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, 18:00-19:00 το απόγευμα, ο Τάκης Τρακουσέλλης και οι συντακτικές ομάδες του Newsauto & του Car αναλύουν θέματα της αγοράς αυτοκινήτου και αποκαλύπτουν, στον Θέμα 104,6.

Advertisement
Advertisement

Tην παρουσίαση της εκπομπής έχει ο Τάκης Τρακουσέλλης, την αρχισυνταξία ο Κώστας Φούζας. Υπεύθυνη παραγωγής είναι η Βούλα Κοκορόγιαννη και στην ρύθμιση του ήχου ο Νίκος Σκλαβενίτης. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, την εκπομπή κάθε εβδομάδα ακούνε Live από τους 104,6 στα FM και από το protothema.gr δεκάδες χιλιάδες ακροατές!

Advertisement
Advertisement

Σάββατο 11/5:

• Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διευθύνων Σύμβουλο της Πλειάδες Μότορς Α Ε., Χεκιμνιάν Γιάννη.  Συζητάμε γενικά θέματα σχετικά με την Subaru, εστιάζοντας στο καινούριο XV (τιμές – εκδόσεις) , αλλά και στο πρόγραμμα δωρεάν ελέγχου από την Subaru.

• Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Συντάκτη του newsauto.gr Νίκο Κουνίτη, ο οποίος είναι και ο μοναδικός εκλέκτορας του Κινητήρα Της Χρονιάς, στην χώρα μας. Συζητάμε θέματα που αφορούν την αυτονομία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Advertisement

• Τηλεφωνική επικοινωνία με τη αίθουσα σύνταξης του newsauto.gr και τον Αρχισυντάκτη Σπύρο Χώτο,  συζητάμε για την επικαιρότητα του αυτοκινήτου σε Ελλάδα και  εξωτερικό.

 

Advertisement

 Ακούστε την εκπομπή του Σαββάτου εδώ .. 

 

Advertisement

 

Κυριακή 12/5:

• Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Εμπορικό Διευθυντή της SEAT Ελλάδας, Χάρη Δάνδουρα. Το SEAT Tarraco βρίσκεται στην χώρα μας.

• Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Συντάκτη του newsauto.gr Γιώργο Ανδρή, Μακραίνει συνεχώς η λίστα των θυμάτων του επιτήδειου που πουλά ανύπαρκτα αυτοκίνητα που προέρχονται από τον ΟΔΔΥ καθώς οι καταγγελίες που καταφθάνουν στο Newsauto.gr συνεχώς αυξάνονται.  Επίσης, όπως αποκαλύψαμε και στο newsauto.gr αποκαλύπτει όλες τις επιβαρύνσεις που θα επωμιστούν οι πάνω από 100.000 υποψήφιοι οδηγοί όταν ξεκινήσουν οι εξετάσεις.

•  Τηλεφωνική επικοινωνία με τη αίθουσα σύνταξης του newsauto.gr και τον Αρχισυντάκτη Σπύρο Χώτο,  συζητάμε για την επικαιρότητα του αυτοκινήτου σε Ελλάδα και  εξωτερικό.

 Ακούστε την εκπομπή της Κυριακής εδώ ..

 

Ακολουθήστε το Car και στο Facebook.