Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

“Car Radio” Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

Ελλάδα 7:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Car Radio” Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

ΝΕΑ

“Car Radio” Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

ΝΕΑ

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, 18:00-19:00 το απόγευμα, ο Τάκης Τρακουσέλλης και οι συντακτικές ομάδες του Newsauto & του Car αναλύουν θέματα της αγοράς αυτοκινήτου και αποκαλύπτουν, στον Θέμα 104,6.

Advertisement
Advertisement

Tην παρουσίαση της εκπομπής έχει ο Τάκης Τρακουσέλλης, την αρχισυνταξία ο Κώστας Φούζας. Υπεύθυνη παραγωγής είναι η Βούλα Κοκορόγιαννη και στην ρύθμιση του ήχου ο Νίκος Σκλαβενίτης. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, την εκπομπή κάθε εβδομάδα ακούνε Live από τους 104,6 στα FM και από το protothema.gr δεκάδες χιλιάδες ακροατές!

 

Advertisement
Advertisement

Σάββατο 4/5:

• Μαζί μας στο στούντιο ο Αρχισυντάκτης του περιοδικού CAR, Κώστας Μποιδάνης. Η πρώτη εν Ελλάδι δοκιμή του πλήρες ηλεκτρικού Jaguar I-Pace.

Advertisement

• Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Συντάκτη Γιώργο Ανδρή. Επιτήδειοι εκμεταλλεύονται  αυτοκίνητα που προορίζονταν για ολική καταστροφή, και τα ξανά πουλούσαν, όπως αποκαλύψαμε και στο newsauto,gr.

• Τηλεφωνική επικοινωνία με τη αίθουσα σύνταξης του newsauto.gr και τον Αρχισυντάκτη Σπύρο Χώτο,  συζητάμε για την επικαιρότητα του αυτοκινήτου σε Ελλάδα και  εξωτερικό.

Advertisement

 

Ακούστε την εκπομπή του Σαββάτου εδώ..

Advertisement

 

Κυριακή 5/5:

• Μαζί μας στο στούντιο Διευθυντής Σύνταξης του newsauto.gr Κώστας Φούζας.

• Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διευθυντή Πωλήσεων της Peugeot Ρέντζιο Γιώργο, συζητάμε για την προωθητική ενέργεια Spring Sales, που θα διαρκέσει για λίγες ακόμα μέρες.

• Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημοσιογράφο Πάνο Σειτανίδη, εστιάζουμε στην Formula 1 με αφορμή του θέματος περί Payroll των ομάδων αλλά και των πιλότων της Formula 1 που θα διαβάσετε και στο Car Μαΐου.

• Τηλεφωνική επικοινωνία με τη αίθουσα σύνταξης του newsauto.gr και τον Αρχισυντάκτη Σπύρο Χώτο,  συζητάμε για την επικαιρότητα του αυτοκινήτου σε Ελλάδα και  εξωτερικό.

 

Ακούστε την εκπομπή της Κυριακής εδώ ..

 

CAR – ΜΑΐΟΥ 

 

FERRARI F8 TRIBUTO
Με την F8 Tributo η Ferrari δείχνει προς πάσα κατεύθυνση τον τρόπο αλλά και τα υλικά με τα οποία κατασκευάζονται οι θρύλοι.

 

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΎΣΙΜΩΝ
Δίνουμε απάντηση στο ερώτημα ποια είναι σήμερα η πιο συμφέρουσα πηγή ενέργειας για ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο. «Ξετινάζουμε» το Volkswagen Golf και στις τέσσερις εκδοχές του, με βενζίνη, φυσικό αέριο, ντίζελ και ηλεκτρισμό και βγάζουμε σαφή ετυμηγορία.

 

JAGUAR I-PACE EV400
Δοκιμάζουμε στην Ελλάδα το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της αγγλικής εταιρείας και μένουμε άφωνοι με τα δυναμικά του χαρακτηριστικά και την προχωρημένη τεχνολογία του.

Το πιο πλούσιο, αποκαλυπτικό και δυναμικό περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο, το περιοδικό που άλλαξε τα δεδομένα και στην Ελλάδα, το CAR κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα
Όσοι δεν προλάβατε το Car με το Πρώτο Θέμα,  το Car κυκλοφορεί μόνο του στα περίπτερα από τη Παρασκευή μόνο με 4 €.
Προλάβετε το πριν εξαντληθεί ξανά…