Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

“Car Radio”: Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

Ελλάδα 2:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Car Radio”: Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

ΝΕΑ

“Car Radio”: Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

ΝΕΑ

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, 18:00-19:00 το απόγευμα, ο Τάκης Τρακουσέλλης και οι συντακτικές ομάδες του Newsauto & του Car αναλύουν θέματα της αγοράς αυτοκινήτου και αποκαλύπτουν, στον Θέμα 104,6. (Το Ραδιόφωνο Που Τα Σπάει)

Advertisement
Advertisement

Tην παρουσίαση της εκπομπής έχει ο Τάκης Τρακουσέλλης, την αρχισυνταξία ο Κώστας Φούζας. Υπεύθυνη παραγωγής είναι η Ρενάτα Καραγιαννοπούλου. Σύμφωνα με τα στοιχεία, την εκπομπή κάθε εβδομάδα ακούνε Live από τους 104,6 στα FM και από το protothema.gr δεκάδες χιλιάδες ακροατές!

Σάββατο 3/11:
• Σχολιάζουμε το νέο επετειακό Car. Το Car έκλεισε επίσημα έναν χρόνο και το γιορτάζει με ένα τεύχος έκπληξη.
• Τηλ επικοινωνία με τον συντάκτη Γιώργο Ανδρή. Ο κύριος Ανδρής μας μιλάει για τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της αγοράς. Τι πρέπει να προσέξουμε..
• Ο συντάκτης του περιοδικού Car, Κώστας Χαριάτης μοιράζετε μαζί μας την εμπειρία του από το ταξίδι του στην Βαρκελώνη, και την δοκιμή του νέου μοντέλου της μάρκας Cupra Ateca, που θα έχετε την δυνατότητα να δείτε και στην έκθεση αυτοκίνηση 2018 που πραγματοποιείται στο Ελληνικό (στο παλιό ανατολικό αεροδρόμιο) στην αίθουσα ξιφασκίας.

Advertisement
Advertisement

Ακούστε την  εκπομπή του Σαββάτου εδώ..

Κυριακή 3/11:
• Ο κύριος Γιάννης Καραβάς (Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Citroen Ελλάδος), μας φέρνει κοντά στο νέο μοντέλο της DS, το DS7.
• Ο συντάκτης Πάνος Σειτανίδης μιλά για το πρωτάθλημα F1.
• Όλη η επικαιρότητα του αυτοκινήτου σε Ελλάδα και εξωτερικό, από τον αρχισυντάκτη του newsauto.gr Σπύρος Χώτος.

Ακούστε την εκπομπή της Κυριακής εδώ..