Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

“Car Radio”: Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

Ελλάδα 5:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Car Radio”: Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

ΝΕΑ

“Car Radio”: Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

ΝΕΑ

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, 17:00-18:00 το απόγευμα, ο Τάκης Τρακουσέλλης και οι συντακτικές ομάδες του Newsauto & του Car αναλύουν θέματα της αγοράς αυτοκινήτου και αποκαλύπτουν, στο Θέμα Radio 104,6. (Το Ραδιόφωνο Που Τα Σπάει) Tην παρουσίαση της εκπομπής έχει ο Τάκης Τρακουσέλλης, την αρχισυνταξία ο Κώστας Φούζας. Υπεύθυνη παραγωγής είναι η Ρενάτα Καραγιαννοπούλου. Σύμφωνα με τα στοιχεία, την εκπομπή κάθε εβδομάδα ακούνε Live από τους 104,6 στα FM και από το protothema.gr δεκάδες χιλιάδες ακροατές!

Advertisement
Advertisement

Σάββατο 6/10:
• Ξεγυμνώνουμε το νέο τεύχος του περιοδικού Car, λίγο πριν την κυκλοφορία του. Μαζί μας στην εκπομπή ο (Διευθυντής σύνταξης) του περιοδικού Car, Ντίνος Παπαγιαννόπουλος.
• Τηλ. επικοινωνία με τον (Διευθυντή Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων) της Citroen Hellas, Γιάννη Καραβά. Ο κύριος Καραβάς μας δίνει σημαντικές πληροφορίες για το νέο Citroen C5 Aircross, το οποίο παρουσιάστηκε και στην έκθεση στο Παρίσι.
• Τηλ. επικοινωνία με την αίθουσα σύνταξης του Νο1 site αυτοκινήτου της Ελλάδας www.newsauto.gr. Ο Σπύρος Χώτος (Αρχισυντάκτης του newsauto) μας βάζει στην αυτοκινητιστική επικαιρότητα.

Κυριακή 7/10:
• Τηλ. επικοινωνία με τον (Επικεφαλή της Suzuki Ελλάδος) Παναγιώτη Τορνάρο συζητάμε για το καινούριο Suzuki Jimny, το οποίο είδαμε και σε Live μετάδοση στο www.newsauto.gr.
• Τηλ. επικοινωνία με τον Γιώργο Ανδρή (συντάκτη του newsauto), μας εξηγεί τι θα συμβεί από εδώ και πέρα, μετά την έγκριση των ηλεκτρικών ταξί στην χώρα μας.
• Μαζί μας και σήμερα ο (Αρχισυντάκτης του newsauto) Σπύρος Χώτος. Ποίες είναι οι πιο πολύτιμες μάρκες αυτοκινήτου, με βάση την (Ετήσια Έρευνα της Interbrand).

Ακούστε τις εκπομπές εδώ..

Advertisement
Advertisement


Θέμα Radio 104,6. (Το Ραδιόφωνο Που Τα Σπάει)