Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW: Νέο teaser βίντεο για το ερχόμενο iNEXT concept

Ελλάδα 17:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

BMW: Νέο teaser βίντεο για το ερχόμενο iNEXT concept

ΝΕΑ

BMW: Νέο teaser βίντεο για το ερχόμενο iNEXT concept

ΝΕΑ

Ένα ακόμη πολύ σύντομο teaser video έδωσε στην δημοσιότητα η BMW για το ερχόμενο και πολύ σημαντικό για την βαυαρική εταιρία iNEXT concept. Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά είναι το εσωτερικό του αυτοκινήτου. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το πλήρως ηλεκτρικό iNEXT concept θα παρουσιαστεί επίσημα από την BMW σε ένα περίπου μήνα και όλοι περιμένουν να δουν το μοντέλο που αναμένεται να αποτελέσει ορόσημο για τους Βαυαρούς.

Το iNEXT concept που θα ανήκει στην κατηγορία των crossover αναμένεται να είναι πλήρως ηλεκτρικό ενώ θα επιτρέπει σε πρώτο στάδιο θα επιτρέπει την λειτουργία αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 3 που θα γίνει επιπέδου τέσσερα στο μέλλον. Οι πληροφορίες κάνουν παράλληλα λόγο για αυτονομία κοντά στα 700 χιλιόμετρα.

bmw-i-next-concept-design-process-640-2

Advertisement
Advertisement

Το νέο teaser βίντεο που έδωσαν οι Βαυαροί στην δημοσιότητα αποκαλύπτει λίγα περισσότερα πράγματα για το εσωτερικό του iNEXT concept υπό την μορφή σχεδίων σε χαρτί και υπολογιστή.

bmw-i-next-concept-design-process-640

Πρόκειται βέβαια για το εσωτερικό του concept που μπορεί να μην έχει και μεγάλη σχέση με εκείνου του μοντέλου που θα περάσει τελικά την παραγωγή, ωστόσο είναι ενδεικτικό για το τρόπο που σκέφτεται η BMW για το νέο της μοντέλο, η έκδοση παραγωγής του οποίου αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της σε τρία περίπου χρόνια.