Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW iM2: Τα έχει όλα και συμφέρει…

Ελλάδα 3:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW iM2: Τα έχει όλα και συμφέρει…

ΝΕΑ

BMW iM2: Τα έχει όλα και συμφέρει…

ΝΕΑ

Πέρα από τον κόσμο των αυτοκινήτων με κινητήρα εσωτερικής καύσης, η BMW σειράς 2 και ειδικά ο αδερφός της, η πανίσχυρη M2, θεωρούνται ίσως τα πιο συναρπαστικά οχήματα που διατίθενται στους αγοραστές με σεβαστό προϋπολογισμό. Γιατί να μην κάνουμε μια ηλεκτρική έκδοση τότε;

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που ο David Olivares, σχεδιαστής από το Monterey του Μεξικού, έκανε το εγχείρημα που βλέπετε. Ο Olivares πάντρεψε με μαεστρία το τμήμα επιδόσεων M με το αντίστοιχο BMW i που αφορά στα ηλεκτρικά οχήματα. Το αποτέλεσμα είναι η BMW iM2 που βλέπουμε εδώ. Ο θεότρελος Olivares λέει ότι το iM2 “είναι ένα αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε για τον μελλοντικό απαιτητικό οδηγό. Δεσμεύει τόσο τον χρήστη όσο και το μηχάνημα, παρέχοντάς του ένα πρωτογενές έλεγχο του οχήματος. Αυτή η νέα έκδοση ελπίζει να γεμίσει τα κενά μεταξύ της τρέχουσας γκάμας της BMW. Υιοθετεί πολυτέλεια, κορυφαίες επιδόσεις και εμβέλεια για να επιτύχει ισορροπία και ανταγωνιστική τιμή“.

BMW-iM2-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Δεδομένου ότι είναι μόνο ένα render, δεν υπάρχουν προς το παρόν διαθέσιμες προδιαγραφές. Ωστόσο, επικροτούμε τον Olivares για τη σκέψη του ηλεκτρικού και για τη δημιουργία αυτού του τολμηρού σχεδίου της iM2. Αυτό έρχεται σε μια εποχή που η ίδια η BMW φαίνεται να αναθεωρεί τις προσπάθειες ηλεκτρικού αυτοκινήτου δείχνοντας πρόθεση να προσφέρει μόνο υβριδικά μέσα στο BMW Group. Το μέλλον θα δείξει προς τα πού θα κινηθεί η επιτυχημένη βαυαρική εταιρία.