Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW: Έρχεται και η κάμπριο έκδοση της 8-Series Coupe

Ελλάδα 13:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW: Έρχεται και η κάμπριο έκδοση της 8-Series Coupe

ΝΕΑ

BMW: Έρχεται και η κάμπριο έκδοση της 8-Series Coupe

ΝΕΑ

Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που η BMW 8-Series Coupe έκανε και επίσημα την εμφάνισή της. Οι Βαυαροί δεν επαναπαύονται φυσικά και μας επιβεβαιώνουν πως η ανοιχτή έκδοση της ναυαρχίδας τους βρίσκεται ήδη στα σκαριά. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η είδηση για την ανοιχτή έκδοση της BMW 8-Series Coupe, δεν έρχεται απλά από επίσημα χείλη αλλά από την κορυφή της πυραμίδας και συγκεκριμένα τον διευθύνων σύμβουλο της εταιρίας, Harald Krüger.

Ο Krüger προχώρησε σε αυτή την επιβεβαίωση σε τηλεφωνική συνδιάσκεψη των υψηλόβαθμων στελεχών των Βαυαρών που πραγματοποιήθηκε για να συζητηθεί η οικονομική επίδοση της BMW το πρώτο μισό του 2018. Μάλιστα ο Krüger δεν παρέλειψε να τονίσει πως δίπλα στην νέα 8-Series Coupe δεν θα προστεθεί ένα αλλά δύο νέα μοντέλα.

“Έχουμε και άλλον άσο στο μανίκι μας: Μια συστηματική επέκταση του πολυτελούς τμήματος. Εντός της Σειρά 8, η παραγωγή της BMW 8 Series Coupé έχει ξεκινήσει. Η παρουσίαση για τις αγορές έχει προγραμματιστεί για το Νοέμβριο. Αυτό (σ.σ. το μοντέλο) θα ακολουθήσουν το 2019 οι Convertible και Gran Coupé, όπως και οι αντίστοιχες εκδόσεις “M”.”, δήλωσε ο Krüger.

Advertisement
Advertisement

bmw-8-series-coupe-2019-640

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Krüger, λοιπόν, σε ένα χρόνο περίπου από τώρα η “8άρα” τρεις διαφορετικές εκδόσεις, που γίνονται έξι ουσιαστικά αν σκεφτεί κανείς του δύο (προς το παρόν) κινητήρες με τους οποίους είναι διαθέσιμη η coupe, που θα ανέλθουν στις εννέα (9) με την προσθήκη και των εκδόσεων “M”.