Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aυτό είναι το “βασικό” Land Cruiser

Ελλάδα 10:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Aυτό είναι το “βασικό” Land Cruiser

ΝΕΑ

Aυτό είναι το “βασικό” Land Cruiser

ΝΕΑ

Πριν λίγο διάστημα η Toyota αποκάλυψε την ανανεωμένη εκδοχή του Land Cruiser και πλέον, παρουσιάζει τη νέα βασική έκδοση Utility, η οποία δίνει έμφαση περισσότερο στη λειτουργικότητα του ιαπωνικού 4X4. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το νέο Toyota Land Cruiser Utility μπορεί να παραγγελθεί σε 3θυρη ή 5θυρη έκδοση, ενώ συνδυάζεται αποκλειστικά με τον 2.8 lt. D-4D turbodiesel κινητήρα των 175 ίππων, καθώς και με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Η νέα έκδοση θα διατεθεί στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας και ξεχωρίζει με τις ατσάλινες ζάντες των 17 ιντσών χωρίς τάσια, οι οποίες συνδυάζονται με πιο υψηλού προφίλ ελαστικά-μια επιλογή που απευθύνεται στους λάτρεις του off road. Επίσης, απουσιάζουν οι χρωμιωμένες λεπτομέρειες και τα δερμάτινα καθίσματα που διαθέτουν όλες οι υπόλοιπες εκδόσεις του Land Cruiser.

Εξοπλιστικά, το Land Cruiser Utility είναι κατά τα άλλα πλήρες, διαθέτοντας cruise control, κλιματισμό, ράγες οροφής, εμπρόσθιους προβολείς ομίχλης, αλλά και ηχοσύστημα με 6 ηχεία, CD-Player, Bluetooth και USB.

Advertisement
Advertisement

Στο πεδίο της τιμής, η 3θυρη έκδοση του νέου μοντέλου κοστίζει στη Μεγάλη Βρετανία 32.795 λίρες Αγγλίας (37.180 ευρώ), ενώ η 5θυρη 34.095 λίρες (38.656 ευρώ).

Land Cruiser Utility 640a

Land Cruiser Utility 640b