Live Κίνηση
Περισσότερα
AUDI

Audi Premium Mobility

Ελλάδα 3:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi Premium Mobility

AUDI

Audi Premium Mobility

AUDI

Mε το πλέγμα υπηρεσιών «Premium Mobility» η Audi προσφέρει καινοτόμες παροχές που ενισχύουν το πολυτελή χαρακτήρα των μοντέλων της.

Advertisement
Advertisement


Νέο πρόγραμμα Audi Upgrade

Αλλάξτε τώρα το παλαιό σας αυτοκίνητο με ένα νέο Audi με επιδότηση ανταλλαγής έως και 5.000€, 4 χρόνια δωρεάν service και 4 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Βρεθείτε στη θέση του οδηγού ενός από τα νέα μοντέλα Audi και βιώστε μια μοναδική εμπειρία οδήγησης.

Audi Financial Services

Το χρηματοδοτικά προγράμματα Audi Classic και Audi Premier παρέχουν σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς διαθέτουν ανταγωνιστικό επιτόκιο και ασφάλεια αυτοκινήτου για 4 χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα προσφέρουν το βασικό πλεονέκτημα ότι όσες περισσότερες υπηρεσίες επιλέγει ο πελάτης τόσο χαμηλότερο επιτόκιο απολαμβάνει, συνδυάζοντας πάντα:

• Ιδιαίτερα οικονομικό και σταθερό ασφάλιστρο για 4 χρόνια χωρίς καμία επιβάρυνση από πιθανές αυξήσεις εντός αυτής της περιόδου χρηματοδότησης, ούτε καν σε περίπτωση πρόκλησης ατυχήματος
• Ενσωμάτωση των υπηρεσιών στη μηνιαία δόση, χωρίς ταλαιπωρία, με σταδιακή χωρίς άγχος αποπληρωμή για τον πελάτη
• Προστασία Αποπληρωμής Δανείου
• Δυνατότητα επιλογής του πελάτη, εκτός των υπηρεσιών που επιθυμεί, και του τύπου χρηματοδότησης, έχοντας διασφαλίσει εγγυημένη αξία επαναγοράς από τον Εισαγωγέα στα 4 χρόνια, με το πρόγραμμα Audi Premier.

Βρείτε το Audi που σας ταιριάζει