Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το ημιφορτηγό της Tesla!

Ελλάδα 17:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το ημιφορτηγό της Tesla!

ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το ημιφορτηγό της Tesla!

ΝΕΑ

Μπορεί η επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα του να είναι προγραμματισμένη για τις 26 Οκτωβρίου, να όμως που το περιβόητο ημιφορτηγό της Tesla Motors εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Συγκεκριμένα, σε έναν αεροδιάδρομο που συχνά χρησιμοποιεί η αμερικανική μάρκα ηλεκτρικών οχημάτων για τις δοκιμές της. Χωρίς να υπάρχει ακόμα επίσημη επιβεβαίωση, όλα δείχνουν πως αυτό το φουτουριστικό όχημα είναι το νέο δημιούργημα της εταιρείας του Elon Musk.

Μία σύγκριση της παραπάνω εικόνας με το μοναδικό επίσημο teaser που έχει δώσει στη δημοσιότητα η Tesla (μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ), εντοπίζει ομοιότητες, όπως στους φουσκωμένους θόλους των τροχών και το γενικότερο σχεδιασμό που είναι προφανές πως στοχεύει στη μέγιστη δυνατή αεροδυναμική απόδοση.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα δεν έχουμε επίσημα στοιχεία για τις επιδόσεις και κυρίως την εμβέλεια του ηλεκτρικού ημι-φορτηγού της αν και πρόσφατο δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters, έκανε λόγο για εμβέλεια κάπου ανάμεσα στα 320 και 480 χιλιόμετρα, με μία φόρτιση.

Βέβαια αυτή η απόκλιση είναι τεράστια και μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε την 26η του μήνα για να μάθουμε περισσότερα, στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης που θα λάβει χώρα στο Χόουθορν της Καλιφόρνια.

Εκεί όπου ο δαιμόνιος επιχειρηματίας έχει αφήσει να εννοηθεί πως θα αποκαλύψει… κάτι ακόμα! Διαβάστε περισσότερα σχετικά εδώ.