Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απεργία στα Μ.Μ.Μ. – Δείτε Live την κίνηση εδώ

Ελλάδα 23:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απεργία στα Μ.Μ.Μ. – Δείτε Live την κίνηση εδώ

ΝΕΑ

Απεργία στα Μ.Μ.Μ. – Δείτε Live την κίνηση εδώ

ΝΕΑ

Χωρίς μετρό βρίσκεται η Αθήνα έως τις 9 το πρωί της Δευτέρας, καθώς οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν σήμερα Δευτέρα στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας.

Advertisement
Advertisement

Όπως αναφέρουν: «Οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ απαντάμε άμεσα και συνεχίζουμε το πρόγραμμα των δράσεων μας με στάση εργασίας τη Δευτέρα 13/11/17 από την έναρξη της λειτουργίας έως τις 9 η ώρα το πρωί. Προχωράμε άμεσα και δυναμικά για να μην τους επιτρέψουμε να βάλουν τις αστικές συγκοινωνίες στον πάγκο του κέρδους και της ιδιωτικοποίησης».

Επίσης, το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Αττικό Μετρό έχει εξαγγείλει 24ωρη απεργία για την ερχόμενη Πέμπτη 16 Νοεμβρίου.

Λόγω της στάσης εργασίας η κίνηση στους δρόμους από νωρίς το πρωί είναι αυξημένη.

Advertisement
Advertisement

ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

 

Εν τω μεταξύ, τα σωματεία εργαζόμενων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (ΠΕΠΕ και ΠΕΠ) έχουν εξαγγείλει στάση εργασίας από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ. της ίδιας μέρας. Ως εκ τούτου τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος θα παραμείνουν ακινητοποιημένα τις εν λόγω ώρες.

Advertisement

«Η στάση εργασίας γίνεται στη μνήμη των δυο συναδέλφων και του συμπολίτη μας που έχασαν την ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Άδενδρο. Αγωνιζόμαστε για την άμεση ολοκλήρωση των έργων υποδομής (τηλεδιοίκηση – φωτοσήματα) για να έχουμε ακόμα πιο ασφαλή και γρήγορα τρένα στην Ελλάδα, στην υπηρεσία του επιβατικού κοινού. Ο σιδηρόδρομος ήταν, είναι και παραμένει το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς στην χώρα μας», αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση.