Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανύπαρκτα Toyota Yaris με 3.000 ευρώ και BMW Χ5 με 8.000 ευρώ από τον ΟΔΔΥ!

Ελλάδα 12:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανύπαρκτα Toyota Yaris με 3.000 ευρώ και BMW Χ5 με 8.000 ευρώ από τον ΟΔΔΥ!

ΝΕΑ

Ανύπαρκτα Toyota Yaris με 3.000 ευρώ και BMW Χ5 με 8.000 ευρώ από τον ΟΔΔΥ!

ΝΕΑ

Μακραίνει η λίστα των ανυποψίαστων καταναλωτών που έδωσαν προκαταβολές χιλιάδων ευρώ για ανύπαρκτα αυτοκίνητα από τον ΟΔΔΥ.

Advertisement
Advertisement

Ακόμη δύο ανυποψίαστα «θύματα» προστέθηκαν στη λίστα του επιτήδειου που πουλά ανύπαρκτα αυτοκίνητα από τον ΟΔΔΥ έναντι παχυλών προκαταβολών.

Ειδικότερα όπως καταγγέλουν στο Newsauto.gr ο ένας εκ των δύο ανυποψίαστων καταναλωτών: «Μέσω κάποια γνωριμίας συνάντησα τον «Νεκτάριο» ο οποίος όπως μου είπε μπορούσε να με προμηθεύσει με αυτοκίνητο μέσα από τον ΟΔΔΥ σε πολύ χαμηλή τιμή. Ήταν μάλιστα τόσο πειστικός που κατάφερε να πείσει και έναν ακόμη φίλο μου να δώσει προκαταβολή για να προλάβει και εκείνος την ευκαιρία. Εμένα προσωπικά μεταξύ των αυτοκινήτων που μου είπε πως είναι διαθέσιμα με δελέασε ένα Toyota Yaris Hybrid μοντέλο του 2017-2018 το οποίο είχε διανύσει μόλις 3.000 χλμ. και είχε κατασχεθεί από κάποια μεγάλη εταιρεία που πρόσφατα ερευνάται για διαφθορά και διαπλοκή. Η τιμή διάθεσης του αυτοκινήτου ανέρχονταν σε μόλις 5.500 ευρώ!

Advertisement
Advertisement

Όπως είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς η σχέση αξίας – αυτοκινήτου ήταν μοναδική και έσπευσα να αρπάξω την ευκαιρία καταθέτοντας σε τραπεζικό λογαριασμό τρίτου προσώπου το ποσό των 1.700 ευρώ ενώ μετά από λίγες ημέρες κατέθεσα στον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό επιπλέον 1.300 ευρώ.

Τη στιγμή όπου περίμενα να μου παραδοθεί το Toyota Yaris Hybrid ένας φίλος μου βιαστικός και εκείνος να αρπάξει την ευκαιρία αποφάσισε να παραγγείλει μια BMW X5 του 2017 έναντι μόλις 8.000 ευρώ. Ωστόσο κατάφερα και τον συγκράτησα και έδωσε προκαταβολή μόλις 2.000 ευρώ καθώς είχα αρχίσει να υποπτεύομαι πως κάτι δεν πάει καλά.

Advertisement

Οι ημέρες πέρναγαν και το αυτοκίνητο δεν εμφανιζόνταν και τότε άρχισε τις δικαιολογίες ενώ για να με καθησυχάσει μου είπε πως το Toyota Yaris Hybrid θα το αποκτούσα με τα χρήματα που είχα ήδη δώσει δηλαδή τις 3.000 ευρώ και μου έκανε δώρο τα υπόλοιπα 2.500 ευρώ!

Έκτοκτε ο επιτήδειος έμπορος αυτοκινήτων από τον ΟΔΔΥ είναι άφαντος και εμφανίζεται όποτε ζορίζει η κατάσταση.

Advertisement

Επειδή και εγώ αλλά και ο φίλος μου χάσαμε 5.000 ευρώ θεωρώ υποχρέωσή μας να κοινοποιήσουμε την περίπτωσή μας ώστε να μην πέσουν θύματα άλλοι ανυποψίαστοι καταναλωτές και βέβαια οι Αρχές θα πρέπει αυτεπάγγελτα να επέμβουν ώστε να προστατεύσουν τους πολίτες αυτής της χώρας.

Το Newsauto.gr πραγματικά επιτελεί έργο και μακάρι και άλλα ΜΜΕ να ακολουθήσουν το δρόμο του αποκαλύπτοντας επιτήδειους εμπόρους που αρπάζουν προκαταβολές για ανύπαρκτα αυτοκίνητα.»