Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση για το Honda Jazz

Ελλάδα 11:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανανέωση για το Honda Jazz

ΝΕΑ

Ανανέωση για το Honda Jazz

ΝΕΑ

H ιαπωνική φίρμα φρεσκάρει αισθητικά το μικρό της μοντέλο και τροποποιεί την γκάμα των μηχανικών του συνόλων. Δείτε τις αλλαγές του ανανεωμένου Honda Jazz που θα κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Η εταιρεία θα προσφέρει το ανανεωμένο Jazz με τον 1.500άρη ατμοσφαιρικό i-VTEC κινητήρα βενζίνης των 130 ίππων. Το συγκεκριμένο μοτέρ παρουσιάζει καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με τον 1,3 i-VTEC των 102 ίππων που διατηρείται στη γκάμα. Στον τομέα της κατανάλωσης, η φίρμα ανακοινώνει ότι σε συνδυασμό με το αναβαθμισμένο αυτόματο CVT κιβώτιο (προαιρετικό), η μέση κατανάλωση είναι μόνο 5,4 lt/100 km. και οι εκπομπές CO2 124 gr/km.

Advertisement
Advertisement

Η Honda θα προσφέρει την έκδοση των 130 ίππων του Jazz μόνο στην έκδοση Dynamic, που διαθέτει επιπλέον ένα νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, πίσω διαχύτη και αεροτομή, κόκκινες ρίγες στους προφυλακτήρες, LED φώτα, πλαϊνές ποδιές και 16 ιντσών μαύρες ζάντες. Επίσης, στο εσωτερικό της νέας αυτής έκδοσης υπάρχουν πιο σπορ επενδύσεις, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέας ταχυτήτων, καθώς και πορτοκαλί ραφές.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, το ανανεωμένο Jazz έχει αλλαγές στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, τα φώτα και τη γρίλια της μάσκας, που τονίζουν τον δυναμισμό του. Επίσης, στο πίσω μέρος έχει έναν επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, ενώ προστίθεται και ένα νέο μπλε (Skyride Blue) στη χρωματική γκάμα.

Advertisement

 

 

Advertisement