Ανάκληση ακόμη και για την κορυφαία Bugatti Chiron | NewsAuto.gr
ΝΕΑ

Ανάκληση ακόμη και για την κορυφαία Bugatti Chiron

Μπορεί το κόστος της να ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια ευρώ και η παραγωγή της να είναι περιορισμένη, αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο να «γλιτώσει» από τη διαδικασία ανάκλησης. Δείτε ποιο πρόβλημα καλείται να επιδιορθώσει η Bugatti στη νέα Chiron.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ ([email protected])

H Bugatti Chiron είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα όλων των εποχών, η οποία διαθέτει ένα κουπέ αμάξωμα 2 τόνων, που το κινεί ένας 4τούρμπινος βενζινοκινητήρας W16 8,0 λίτρων με 1.500 άλογα και 1.600 Nm ροπής. Το κόστος της ξεκινά από τα 2,4 εκατ. ευρώ και θα κατασκευαστεί σε μόλις 500 μονάδες περίπου (οι μισές έχουν ήδη πουληθεί).

Και παρόλο που κάποιος θα πίστευε ότι αυτό το μοναδικό υπέρ-αυτοκίνητο είναι παραπάνω κριτικής, η Bugatti ανακοίνωσε πως ανακαλεί τα 45 κομμάτια που έχουν παραδοθεί. Σύμφωνα με τον εθνικό οργανισμό οδικής ασφάλειας της Αμερικής, το μοντέλο ενδέχεται να παρουσιάσει πρόβλημα στήριξης στα μπροστινά καθίσματα και έτσι επιβάλλεται ο άμεσος έλεγχός τους.

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι τα μοντέλα θα μεταφερθούν σε σημεία ελέγχου με κλειστά φορτηγά και οι ιδιοκτήτες τους δεν θα χρειαστεί να κάνουν την παραμικρή ενέργεια. Τελικά μπορεί να συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες…

Bugatti-Chiron-Recall-2

Log In or Create an account