Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Alert! Ανοίγει και κλείνει η Εθνική Οδός!

Ελλάδα 8:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Alert! Ανοίγει και κλείνει η Εθνική Οδός!

ΝΕΑ

Alert! Ανοίγει και κλείνει η Εθνική Οδός!

ΝΕΑ

Ανοίγει και κλείνει κατά περιόδους η Εθνική Οδός. Παράκληση της Αστυνομίας και της Τροχαίας να μην κινούνται άσκοπα. Η Τροχαία και η Πυροσβεστική προσπαθούν να κρατήσουν ανοιχτή την Εθνική Οδό και τους παράδρομους της.

Advertisement
Advertisement

Σε μία προσπάθεια να κινηθούν όσο δυνατόν πιο γρήγορα, οι κάτοικοι τεσσάρων οικισμών που κλήθηκαν να εκκενωθούν, η αστυνομία ανοίγει ή κλείνει κατά διαστήματα την Εθνική Οδό.

Έτσι τώρα επιτρέπεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, που είχε διακοπεί νωρίτερα λόγω της πυρκαγιάς στη Βαρυμπόμπη, από το ύψος του Αγίου Στεφάνου προς Πειραιά καθώς και στο ρεύμα προς Λαμία, από το ύψος της Λυκόβρυσης.

Τα δύο ρεύματα άνοιξαν προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κυκλοφορία, ενώ γίνεται έκκληση στους οδηγούς να αποφεύγουν τις μετακινήσεις προς την περιοχή της πυρκαγιάς.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα η Αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία λόγω της πυρκαγιάς στους εξής δρόμους:

  • Τατοΐου από Λ. Κύμης έως την οδό Ερυθραίας
  • Ερυθραίας από το ύψος της γέφυρας Βαρυμπόμπης, και
  • Τατοΐου από την οδό Πάρνηθος (Ιπποκράτειο Πολιτεία- ταβέρνα)
  • Πάνω από 350 πυροσβέστες και 70 οχήματα επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς –   Πέντε αεροσκάφη και πέντε ελικόπτερα πραγματοποιούν συνεχώς ρίψεις νερού.

Στο σημείο επιχειρούν και ισχυρές επίγειες δυνάμεις, με πάνω από 350  πυροσβέστες και 70 οχήματα. Παράλληλα, επιχειρούν 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 70 οχήματα και το ΜΕΤΠΕ .

Τις προσπάθειες συνδράμουν πολυάριθμες εθελοντικές ομάδες, υδροφόρες και μηχανήματα έργου των ΟΤΑ.

Advertisement

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ

Advertisement