Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή θα είναι η νέα BMW X6;

Ελλάδα 21:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή θα είναι η νέα BMW X6;

ΝΕΑ

Αυτή θα είναι η νέα BMW X6;

ΝΕΑ

Η νέα γενιά της BMW X5 μας αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες. Τώρα όπως είναι φυσικό όλοι αναρωτιούνται για το πώς θα είναι η εικόνα της επόμενης X6! Ευτυχώς που ανάμεσά μας υπάρχουν και σχεδιαστές με τις ίδιες… απορίες που μπορούν να δώσουν με την γραφίδα τους και εύστοχες απαντήσεις. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Οι απεικονίσεις που βλέπετε στις οθόνες σας για την επόμενη γενιά της BMW X6 μας έρχονται από την Ρωσία και τον σχεδιαστή Aksyonov Nikita. Η αλήθεια είναι πως ο Ρώσος σχεδιαστής δεν προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο εντυπωσιακό αμάξωμα της νέας X5: Πήρε τις επίσημες φωτογραφίες του νέου μεγάλου SUV των Βαυαρών και έκανε το αυτονόητο αλλάζοντας ουσιαστικά την γραμμή του αυτοκινήτου στο πίσω μέρος για να του προσδώσει τα coupe στοιχεία που αναχητά κανείς στην X6 αλλά και στα υπόλοιπα μοντέλα αυτής της υποκατηγορίας.

bmw-x6-by-alkyonov-nikita-360

Advertisement
Advertisement

Αλλαγές στο εμπρός μέρος δεν παρατηρούμε σε σχέση με τη νέα X5 και αν ο Nikita πέσει κάπου έξω λογικά θα είναι σε αυτό το σημείο. Η επόμενη γενιά της X6 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της κάποια στιγμή την επόμενη χρονιά. Παρά τις μεγαλύτερες διαστάσεις της σε σχέση με το σημερινό μοντέλο η επόμενη X6 αναμένεται να είναι ουσιαστικά ελαφρύτερη από αυτή που γνωρίζουμε χάρη στη νέα αρχιτεκτονική CLAR των Βαυαρών. Αναμένεται παράλληλα να φέρει και κάποιες καινοτομίες για τις οποίες δεν γνωρίζουμε περισσότερα σε αυτό το χρονικό σημείο, εκτός φυσικά από όσα είδαμε στη νέα X5. Η κίνηση θα μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς και οι κινητήρες θα είναι επίσης κοινοί μεταξύ των δύο μοντέλων.