Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αφιέρωμα Black Friday: Renault – Automotivo

Ελλάδα 9:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αφιέρωμα Black Friday: Renault – Automotivo

ΝΕΑ

Αφιέρωμα Black Friday: Renault – Automotivo

ΝΕΑ

H Black Friday μόνο στην Automotivo με προσφορές για όλα τα γούστα.

Advertisement
Advertisement

H Automotivo Α.Ε.Β.Ε., το δυναμικό μέλος του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών Renault & Dacia στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας, σας περιμένει στις πολυτελείς εγκαταστάσεις της, επί της Λεωφ. Κηφισίας 278, στο Χαλάνδρι και επί της οδού Μεσσηνίας & Καστοριάς 15, στο Γέρακα, για να ανακαλύψετε τις ανεπανάληπτες προσφορές της Black Friday για όλη τη γκάμα Renault.

Η σύγχρονη και δυναμική γκάμα των αυτοκινήτων Renault είναι σίγουρο πως μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη, ενώ οι προσφορές της Automotivo μπορούν να κάνουν την απόκτηση του Renault της επιλογής σας, πιο εύκολη από ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Ειδικά τώρα, με τη νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία της εταιρείας «Automotivo live selling», που μπορεί να απογειώσει την εμπειρία της εξυπηρέτησης, αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία, αλλά και καλύπτοντας την ανάγκη που δημιουργείται στην εποχή μας, για εξ αποστάσεως επαφές και συνδιαλλαγές με ασφάλεια.

Έτσι, πλέον, μέσα από την ασφάλεια του σπιτιού σας, μπορείτε να κλείσετε online ραντεβού με έναν συνεργάτη της Automotivo, ο οποίος αναλαμβάνει να σας παρουσιάσει live το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει, αλλά και να σας εξυπηρετήσει, συνολικά, για τη διαδικασία της πώλησης, μέσω του tablet ή του κινητού σας.

Η Automotivo, από το σαλόνι του σπιτιού σας, σας μεταφέρει στο σαλόνι του νέου αυτοκινήτου σας!

Advertisement

Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε από την πλούσια γκάμα Renault, το μοντέλο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Το ευέλικτο 5θυρο Renault Twingo με την έντονη προσωπικότητα, είναι η απόλυτη επιλογή για καθημερινές αστικές μετακινήσεις με άνεση και στυλ.

Advertisement

Το νέο Renault Clio, το απόλυτο πανευρωπαϊκό best seller, το πιο εμβληματικό σύγχρονο Renault, είναι εδώ καλύτερο από ποτέ, με premium ποιότητα κατασκευής, ασυναγώνιστη άνεση, up to date τεχνολογίες άνεσης και συνδεσιμότητας, κορυφαία ασφάλεια με 5 αστέρια EuroNCAP, ως το Best in Class μοντέλο της κατηγορίας του με μια υπερ-πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης, diesel και LPG.

Advertisement

To ολοκαίνουριο Renault Captur, ο βασιλιάς των compact crossover και το No1 μοντέλο σε πωλήσεις στην κατηγορία του πανευρωπαϊκά, διαθέτει δυναμική σχεδίαση και μοναδικές δυνατότητες εξατομίκευσης με 90 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, απαράμιλλη άνεση και κορυφαίους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, σύγχρονες τεχνολογίες συνδεσιμότητας και απόλυτη ασφάλεια 5 αστέρων, ενώ πλαισιώνεται από την πιο πλούσια γκάμα κινητήρων της κατηγορίας.

Το πολυτελές SUV Renault Kadjar, αποτελεί τον πιο premium τρόπο για να ζήσει κανείς την περιπέτεια, με κορυφαία ποιότητα κατασκευής, άνετους χώρους, ισορροπημένη οδική συμπεριφορά εντός και εκτός δρόμου, εκλεπτυσμένη αισθητική και πολυτέλεια στον εξοπλισμό και τον διάκοσμο, που συνδυάζεται με κορυφαίους κινητήρες βενζίνης και diesel.

Το μοντέλο που δημιούργησε την κατηγορία των compact πολυμορφικών, το Renault Scenic, είναι εδώ, πιο όμορφο και εντυπωσιακό από ποτέ, με κορυφαίους χώρους και απαράμιλλη χρηστικότητα, premium ποιότητα κατασκευής και πολυτελή εξοπλισμό, για να απογειώσει την εμπειρία μετακίνησης μιας οικογένειας και όχι μόνο.

Το εμβληματικό Renault Megane, το χαρισματικό μικρομεσαίο μοντέλο με την ιστορία 25 χρόνων, προσφέρει μια ασυναγώνιστη οδηγική εμπειρία, ενώ είναι προικισμένο με σύγχρονο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, που πλαισιώνει τους ισχυρούς και οικονομικούς κινητήρες βενζίνης και diesel που το εξοπλίζουν.


Ανακαλύψτε τον υπέροχο κόσμο της Renault στην Automotivo, αναζητήστε τις μοναδικές, #automotivoBF, προσφορές και βγείτε διπλά κερδισμένοι.

Black Friday μόνο στην Automotivo.
www.automotivo.gr

Επικοινωνήστε ΔΩΡΕΑΝ μαζί μας μέσω:

Zoom – Skype – Whatsapp – Viber – Teams