Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Abarth 124 GT στη Γενεύη

Ελλάδα 1:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Abarth 124 GT στη Γενεύη

ΝΕΑ

Abarth 124 GT στη Γενεύη

ΝΕΑ

Η Abarth υπόσχεται… συγκινήσεις σε όσους επισκεφθούν το περίπτερό της στην 88η Διεθνή Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, παρουσιάζοντας μια νέα έκδοση του 124 Roadster.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η νέα έκδοση τιτλοφορείται 124 GT αν και οι διαφοροποιήσεις δεν αφορούν σε… τόνωση όσων βρίσκονται κάτω από το καπό.

Ο υπέρ-τροφοδοτούμενος 1400άρης των 170 αλόγων παραμένει, με τους γνωστούς αριθμούς που τον συνοδεύουν (250 Nm ροπής και επιτάχυνση 0-100 σε 6.8 δευτερόλεπτα). Θα έχει όμως καλύτερο ήχο χάρη στο σύστημα εξατμίσεων Record Monza που ενσωματώνεται στη συγκεκριμένη έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Όσο για τα συστήματα μετάδοσης, οι Ιταλοί θα προσφέρουν αυτή την ειδική έκδοση είτε με 6άρι μηχανικό, είτε με 6αρι αυτόματο κιβώτιο.

Όσο για τις αισθητικές αλλαγές, το Abarth 124 GT είναι βαμμένο στο αποκλειστικό χρώμα Alpi Orientali Grey, στο καπό υπάρχει ματ χρώμα που αποτελεί παραπομπή στο αγωνιστικό 124 ενώ πατάει σε ζάντες ΟΖ 17 ιντσών που είναι κατά 3 κιλά ελαφρύτερες.

Μία ξεχωριστή πινελιά αποτελεί η σκληρή οροφή που είναι φτιαγμένη από ανθρακονήματα και ζυγίζει μόλις 16 κιλά. Είναι όμως στον προαιρετικό εξοπλισμό. Το ίδιο και η ανθρακονημάτινη πίσω αεροτομή ενώ οι διαφοροποιήσει συνεχίζονται με τους καθρέφτες και το εμπρός σπόιλερ.