Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: 8χρονος σε βόλτα τρόμου!

Ελλάδα 15:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: 8χρονος σε βόλτα τρόμου!

ΝΕΑ

Video: 8χρονος σε βόλτα τρόμου!

ΝΕΑ

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε η τηλεοπτική κάμερα σε αυτοκινητόδρομο του Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία, που ευτυχώς δεν είχε τραγική κατάληξη. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SietanF1)

Advertisement
Advertisement

Ένα οκτάχρονο παιδί ρίσκαρε τη ζωή του, αναπαριστώντας με το τρίκυκλο-παιχνίδι του, την κίνηση μοτοσυκλετών σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, σε κόμβο της λεωφόρου Βάργκας, όπου «παίζοντας», ανέβαινε στο ψηλότερο σημείο του δρόμου και μετά ξεκινούσε την άνευ φρένων κατηφορική περιπέτεια!

Όλα αυτά σε ώρα αιχμής, με τα αυτοκίνητα να περνούν δίπλα του και να κορνάρουν, ευτυχώς χωρίς κάποιο από αυτά να το παρασέρνει. Ειδικά στο 42  ο δευτερόλεπτο, ο διερχόμενος οδηγός κολλάει πίσω από τον πιτσιρικά και κορνάρει αναγκάζοντας τον να κάνει στην άκρη κακήν κακώς.

Αυτό που προκαλεί προβληματισμό -εκτός από το πώς βρέθηκε εκεί ο μικρός- είναι πως τόσα αυτοκίνητα περνούν από αυτό το πρωτόγνωρο σκηνικό, χωρίς κανένας να έχει την ευσυνειδησία να σταματήσει το όχημα του και να βοηθήσει στη διάσωση του 8χρονου πως ενώ… διασκεδάζει, είναι ξεκάθαρο πως κινδυνεύει η ζωή του.

Advertisement
Advertisement