Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Leaf τώρα και λιμουζίνα (video)

Ελλάδα 13:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Leaf τώρα και λιμουζίνα (video)

ΝΕΑ

Το Leaf τώρα και λιμουζίνα (video)

ΝΕΑ

Είναι τρελοί αυτοί οι Αμερικάνοι και το επιβεβαίωσαν για μία ακόμη φορά. Στο πολυτελές ξενοδοχείο Embassy Suites Nashville South, στο Νάσβιλ του Τενεσί, πήραν ένα Leaf και δημιούργησαν μία ηλεκτρική λιμουζίνα για τους VIP πελάτες τους. Τις αναγκαίες τροποποιήσεις έκανε μία εταιρεία στο Μιζούρι, η οποία διατήρησε ακέραια τα περισσότερα μέρη από το μοντέλο της Nissan.

Advertisement
Advertisement

Εξακολουθεί να υπάρχει μία συστοιχία μπαταριών, όμως έχει μεταφερθεί στο πίσω μέρος για καλύτερη κατανομή του βάρους. Στο πολυτελές εσωτερικό του μπορεί να μεταφέρει έως 8 επιβάτες. «Δεν ξέρω πώς το έκαναν, αν δηλαδή έκοψαν στη μέση το αυτοκίνητο, όμως είναι ενδιαφέρον και διασκεδαστικό. Νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μία λιμουζίνα, χωρίς να ακούς τον κινητήρα», σχολίασε η επιβάτιδα Krystal Serrano.

«Είναι η πρώτη ηλεκτρική επιμηκυμένη λιμουζίνα στον κόσμο», ανέφερε ο Trevor Goulding, διευθυντής πωλήσεων του ξενοδοχείου. «Το Leaf θα εξυπηρετεί όσους ενδιαφέρονται για μία μοναδική μεταφορά και περιήγηση στην περιοχή». Ο οδηγός Phillip Huckelba δηλώνει έκπληκτος από τη συμπεριφορά της ηλεκτρικής λιμουζίνας. «Πιστεύω ότι θα υπάρξουν και άλλοι μιμητές, μόλις κυκλοφορήσουν τα νέα».[nggallery id=238]