Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η DMC περιέλαβε ήδη τη GT Coupe

Ελλάδα 2:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η DMC περιέλαβε ήδη τη GT Coupe

ΝΕΑ

Η DMC περιέλαβε ήδη τη GT Coupe

ΝΕΑ

Υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν Bentley επειδή θέλουν να απολαμβάνουν απαράμιλλη πολυτέλεια, οδηγώντας μία πραγματική λιμουζίνα. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που αγοράζουν Bentley επειδή έχουν τα λεφτά και από εκεί και πάρα αναζητούν extreme λύσεις για να τη φέρουν πιο κοντά στις δικές τους, εντελώς ενάντια στη φιλοσοφία της μάρκας απαιτήσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ποδοσφαιριστής Μάριο Μπαλοτέλι που έβαψε τη δική του Continental GT σε χρώματα παραλλαγής! Για τη νέα γενιά αυτής, η Bentley δεν έχει προβλέψει… extreme εκδόσεις. Υπάρχουν όμως και βελτιωτικοί οίκοι που φροντίζουν για αυτό.

Advertisement
Advertisement

Η DMC που συνηθίζει να επεμβαίνει όπου υπάρχει πολυτελές αυτοκίνητο υπέρ-επιδόσεων, έκανε το θαύμα της. Το πακέτο «Duro» που ετοίμασε ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος περιλαμβάνει αλλαγές τόσο διακριτές στο μάτι, όσο και στο κινητήριο σύνολο τη νέας GT. Ο V8 twin-turbo κινητήρας χωρητικότητας 4.0 lt έχει σκαρφαλώσει στα 672 PS απόδοσης, με 79.5 kgm ροπής! Αυτά έχουν ανεβάσει τη τελική ταχύτητα στα 325km/h και επιτρέπουν τα 0-100 σε 4.5 δευτερόλεπτα.

Εξωτερικά, νέες χρωμιωμένες ζάντες 22 ιντσών συνοδεύονται από ελαστικά 295/25/22, υπάρχει νέος εμπρός προφυλακτήρας με lip spoiler, πλαινές ποδιές, διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα, σπόιλερ στο πορτ παγκάζ και εξατμίσεις από τιτάνιο.

Αν έχεις λεφτά για ξόδεμα και επιθυμία διαφοροποίησης…[nggallery id=2203]

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)