Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (25/3)

Ελλάδα 6:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (25/3)

ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (25/3)

ΝΕΑ

Κάναμε παρέλαση, φάγαμε μπακαλιάρο σκορδαλιά, ώρα να μάθουμε τα νεότερα σχετικά με το αυτοκίνητο και το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Αν δεν παρακολουθήσατε την επικαιρότητα σας συγχωρούμε και σας σερβίρουμε όλες τις ειδήσεις στην καθιερωμένη ανασκόπηση του NewsAuto.gr.

Advertisement
Advertisement

Έχουμε μπροστά μας δύο διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτου, στη Νέα Υόρκη και στη Σεούλ. Στην πρώτη η Cadillac θα αποκαλύψει τη νέα CTS των 426 PS και κυκλοφόρησαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες. Στη δεύτερη η Kia θα παρουσιάσει ένα τετράθυρο μικρό coupe, το CUB.

Η αμερικάνικη εταιρεία Callaway Cars παρουσίασε τα σχέδια της για shooting brake παραλλαγή της νέας Corvette C7, την οποία θα ονομάζει «Stingray AeroWagon». Δείτε πλάνα από το πρόγραμμα εκπαίδευσης ιδιοκτητών Porsche στον Καναδά για οδήγηση στο χιόνι και τον πάγο και ενημερωθείτε για τις τιμές πώλησης του νέου Honda Civic 1.6 diesel στη χώρα μας.

Πλούσια η επικαιρότητα από το χώρο της Formula 1, καθώς δεν έχει καταλαγιάσει ο θόρυβος από την απόφαση του Φέτελ να αγνοήσει τις εντολές της Red Bull και να προσπεράσει τον Γουέμπερ στο Grand Prix της Μαλαισίας. Διαβάστε την άποψη του Κρίστιαν Χόρνερ, του αγωνιστικού διευθυντή της ομάδας, σχετικά με τη συμπεριφορά του Γερμανού παγκόσμιου πρωταθλητή.

Advertisement
Advertisement

Και τέλος, δείτε το video με το ατύχημα του Ρόμπερτ Κούμπιτσα στο Rally Islas Canarias, με τις μπαριέρες να τον προστατεύουν από τα χειρότερα.[nggallery id=2210]