Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα (24/3)

Ελλάδα 15:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα (24/3)

ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα (24/3)

ΝΕΑ

Εν μέσω… μαθητικής παρέλασης στη πρωτεύουσα, η παρέλαση της επικαιρότητας γύρω από την αυτοκίνηση δεν πάτησε φρένο στο NewsAuto και όπως συνηθίζουμε σας μαζέψαμε τα νέα της ημέρας, «όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα»! Η Κυριακή λοιπόν ξεκίνησε με πολύ γκάζι από τον μαγικό κόσμο της Formula 1 και το Grand Prix της Μαλαισίας! Ένας αγώνας… εμφυλίων σε Red Bull Racing και Mercedes, με πολλή δράση και έντονο παρασκήνιο.

Advertisement
Advertisement

Σταθήκαμε λίγο περισσότερο στα τεκταινόμενα της Σεπάνγκ, καθώς εντοπίσαμε ένα video όπου ο Μαρκ Ουέμπερ επιδείκνυε το μεσαίο δάκτυλο του χεριού του στον team mate του, Σεμπάστιαν Φέτελ. Αυτό που λέμε «είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα»…

Εξωαγωνιστικά αλλά χωρίς να χάσουμε διάθεση για επιτάχυνση, ροπή και επιδόσεις, σας ενημερώσαμε για τα πλάνα της Opel να λανσάρει σπορ έκδοση του Astra απόδοσης 200 PS!

Μιλώντας για ιπποδυνάμεις, η AMG συγκέντρωσε όλα της τα μοντέλα συνολικής απόδοσης… έντεκα και πλέον χιλιάδων αλόγων, βάζοντας τα να πατήσουν ταυτόχρονα γκάζι σε μία γλυκιά για τα αυτιά μας συμφωνία!
[nggallery id=2204]
Η παρωδία της ημέρας ήρθε από συνάδελφο στη Μεγάλη Βρετανία που δοκίμασε τις… αντοχές της λαμαρίνας της νέας Jaguar F-Type Roadster, με δυσάρεστες συνέπειες. Κι όμως, η σημερινή ενημέρωση δεν σταμάτησε εκεί!

Advertisement
Advertisement

Σας παρουσιάσαμε την αναβαθμισμένη διά χειρός DMC, Bentley Continental GT Coupe και σας παρουσιάσαμε ένα πολύ ενδιαφέρον video που ετοίμασε η Ferrari και αναλύει τα πάντα για την αρχιτεκτονική της νέας LaFerrari. Αξίζει να το δείτε.

Τέλος, για τους επαγγελματίες, η Nissan ανακοίνωσε νέες τιμές για το επιτυχημένο Navara. Αυτά για σήμερα και μη φοβάστε, ούτε αύριο έχουμε ρεπό από την ενημέρωση σας!