Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tο νέο Hyundai i30 στην Ελλάδα

Ελλάδα 10:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tο νέο Hyundai i30 στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Tο νέο Hyundai i30 στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Με δύο κινητήρες θα είναι διαθέσιμο αρχικά στη χώρα μας το νέο Hyundai i30, τις τιμές πώλησης του οποίου ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία. Πρόκειται για τον 1.4 βενζίνης με ισχύ 100 PS και τον αντίστοιχου κυβισμού diesel, απόδοσης 90 PS. Αργότερα θα έρθει και ο 1.6 diesel με 128 PS και εκπομπές CO2 μόλις 97 g/km. Όλοι συνδυάζονται με 6τάχυτα μηχανικά κιβώτια.

Advertisement
Advertisement

Ειδικά για την περίοδο του λανσαρίσματος, οι τιμές του νέου i30 αρχίζουν από τα 12.490 ευρώ για το 1.4 GL Classic και από τα 14.490 ευρώ για το diesel 1.4 GL DSL Classic, με απόσυρση. Το 5θυρο αμάξωμα έχει μήκος 4,3 m, πλάτος 1,78 m και ύψος 1,47 m, ενώ το μεταξόνιο παραμένει στα 2,65 m. Αυξημένος σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο είναι ο όγκος του χώρου αποσκευών, φθάνοντας τα 378 lt.

Το βασικό επίπεδο εξοπλισμού Classic περιλαμβάνει 6 αερόσακους, ESP και Traction Control, Hill Assist Control, σύστημα Flex Steer με τρεις επιλογές υποβοήθησης του τιμονιού, φώτα ημέρας LED και προβολείς ομίχλης, υπολογιστή ταξιδίου, κλιματισμό και ηλεκτρικούς εξωτερικούς καθρέπτες.

[nggallery id=302]

Advertisement
Advertisement

Στην έκδοση Comfort, το νέο i30 προσφέρει επιπλέον πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, συναγερμό, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ραδιο-CD με MP3 και θύρα USB, χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες. Τέλος, στο κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού Style συναντάμε επιπλέον ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό δύο ζωνών, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, αυτόματα φώτα.

Η Hyundai προσφέρει και το νέο i30 με Τριπλή Πενταετή Κάλυψη, η οποία περιλαμβάνει 5 χρόνια πλήρη εργοστασιακή εγγύηση, 5 χρόνια οδική βοήθεια και 5 χρόνια δωρεάν τεχνικούς ελέγχους του οχήματος.