Ξέρει να διαφημίζει τα μαγιό της | NewsAuto.gr
Men + Speed

Ξέρει να διαφημίζει τα μαγιό της

Η Emily Ratajkowski είναι μία από τις πιο σέξι γυναίκες και τον τελευταίο καιρό «βομβάρδιζε» τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες με τα μαγιό από τη νέα της κολεξιόν.

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και η φωτογράφιση δόθηκε, επιτέλους, στη δημοσιότητα. Η σέξι Emily, ποζάρει με το γνωστό αισθησιακό ύφος και σε αρκετές λήψεις δεν φορά το πάνω μέρος του μπικίνι καλύπτοντας το στήθος με τα χέρια της.

Το κόνσεπτ φυσικά είναι άκρως καλοκαιρινό! Το μοντέλο ποζάρει σε μία πολυτελή έπαυλη με πισίνα υπό το άγρυπνο βλέμμα του συζύγου της, ο οποίος συμμετέχει στη φωτογράφιση. Η σειρά των μαγιό της έχει τίτλο Inamorata

Το 26χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε μπροστά σε καθρέφτη μπάνιου δείχνοντας στους φίλους της στο Instagram την πίσω πλευρά της φορώντας μόνο το μπικίνι ενός εκ των μαγιό της σειράς.

Οι παρατηρητικοί πρόσεξαν βέβαια ότι φρόντισε στη φωτογραφία να φαίνεται και η αντανάκλαση προκειμένου η φωτογραφία να γίνει πιο «πιπεράτη» με ένα τμήμα του στήθους της το οποίο, πάντως, φρόντισε να καλύψει.

Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες…

Emily-Ratajkowski-Swim-Collection-f640
Emily-Ratajkowski-Swim-Collection-640 Emily-Ratajkowski-Swim-Collection-a640 Emily-Ratajkowski-Swim-Collection-b640 Emily-Ratajkowski-Swim-Collection-c640 Emily-Ratajkowski-Swim-Collection-e640
Emily-Ratajkowski-Swim-Collection-g640

Log In or Create an account