Τι επηρεάζει αρνητικά τη ανδρική λίμπιντο; | NewsAuto.gr
Men + Speed

Τι επηρεάζει αρνητικά τη ανδρική λίμπιντο;

Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να νομίζουν ότι οι άνδρες έχουν πάντα διάθεση για σεξουαλική δραστηριότητα, αλλά αυτό τελικά δεν ισχύει. Υπάρχουν κάποια πράγματα που επηρεάζουν αρνητικά τη λίμπιντό τους.

Η αλήθεια είναι πως η διάθεση των ανδρών και η λίμπιντό τους επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστοί. Υπάρχουν μάλιστα λόγοι που πολλοί δε γνωρίζουν ή δεν μπορούν να φανταστούν. Δείτε τρία πράγματα που μειώνουν την ανδρική λίμπιντο.

1. Αρωματικά κεριά
Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη το 2008, βρέθηκε ότι κάποιες από τις ουσίες που απελευθερώνονται στον αέρα από τα αρωματικά κεριά επηρεάζουν την αντρική λίμπιντο και όχι θετικά.

2. Η κακή υγεινή των δοντιών
Σύμφωνα με έρευνες, οι άνδρες που αμελούν την υγεινή των δοντιών τους μπορεί να εμφανίσουν μειωμένη διάθεση για σεξ και στυτική δυσλειτουργία!

3. Φαρμακευτική αγωγή
Ένας ακόμη παράγοντας που επηρεάζει την ανδρική λίμπιντο είναι μια συγκεκριμένου είδους φαρμακευτική αγωγή. Η παρατεταμένη έκθεση σε σταθεροποιητές διάθεσης, ηρεμιστικά και χάπια για την πίεση ρίχνει τη λίμπιντο στους άνδρες.

Πηγή: www.baby.gr

Log In or Create an account