Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Το ποδήλατο της Mercedes-AMG

Ελλάδα 20:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ποδήλατο της Mercedes-AMG

Men + Speed

Το ποδήλατο της Mercedes-AMG

Men + Speed

H Mercedes-AMG γιορτάζει τα 50 της χρόνια με ένα ποδήλατο, όχι ένα απλό ποδήλατο αλλά μία special edition. Και το όνομα αυτού… «Κτήνος της Πράσινης Κόλασης». ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για το Rotwild R.S2 Limited Edition, το αγωνιστικό ποδήλατο που αποτίει φόρο τιμής στο κορυφαίο μοντέλο Mercedes-AMG GT-R.

Φυσικά δεν λείπουν τα χαρακτηριστικά όπως αυτά της δυναμικής οδήγησης, της ελαφριάς κατασκευής, της μοντέρνας σχεδίασης και της άνεσης.

Θα κατασκευαστούν μόνο 50 και το καθένα από αυτά θα διατίθεται στην τιμή των 7.109€. Η τιμή δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς θέλει να μας θυμίσει το χρόνο που ρεκόρ που πέτυχε η Mercedes-AMG GT-R στο Nurburgring, ο οποίος ήταν 7 λεπτά και 10,9 δευτερόλεπτα.

Advertisement
Advertisement

Πολλά κομμάτια του είναι από ανθρακονήματα, ώστε να διατηρηθεί το βάρος χαμηλά. Επιπλέον, το ειδικά διαμορφωμένο κάθισμα προσφέρει στον οδηγό άνεση στις μεγάλες διαδρομές, οι τροχοί 29 ιντσών είναι από άνθρακα κι επιτρέπουν ισχυρή επιτάχυνση. Τα δισκόφρενα, οι ταχύτητες και η αλυσίδα δημιουργήθηκαν από τη Shimano.

Δείτε φωτογραφίες από το ποδήλατο:

mercedes-amg-gt-rotwild-racing-bike-a640
mercedes-amg-gt-rotwild-racing-bike-b640
mercedes-amg-gt-rotwild-racing-bike-c640