Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond;

Ελλάδα 10:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond;

Men + Speed

Ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond;

Men + Speed

Η είδηση μας έρχεται από πληροφορίες των New York Times που επικαλέστηκαν πηγές, οι οποίες αναφέρουν ότι ο Daniel Craig θα κρατήσει το ρόλο του και στις επόμενες ταινίες.

Advertisement
Advertisement

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις, λέει ο λαός και θα ταίριαζε απολύτως στον Daniel Craig, που αν και δήλωνε πως ο James Bond έχει τελειώσει γι’ αυτόν και θα προτιμούσε να προχωρήσει μπροστά.

Φαίνεται όμως πως θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα για να δούμε τον πρώτο μαύρο ηθοποιό στο ρόλο, καθώς σύμφωνα με την βρετανική The Sun, ο 49χρονος σταρ υπέγραψε πρόσφατα όχι για μία, αλλά για δύο ακόμα ταινίες. «Έγιναν πολλές συζητήσεις για το ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond, αλλά τελικά πείστηκε ο Daniel να πρωταγωνιστήσει σε δύο ακόμα ταινίες», δήλωσε πηγή από την παραγωγή στην εφημερίδα.

Λίγες μέρες αργότερα επιβεβαίωσε τις φήμες κι ο ίδιος, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “The Late Show”, και απάντησε καταφατικά δίνοντας και το χέρι του στον παρουσιαστή, όταν τον ρώτησε σχετικά με αυτό.

Advertisement
Advertisement

Ήδη ο Craig έχει υποδυθεί τον διάσημο πράκτορα 007 σε τέσσερις ταινίες και υπολογίζεται πως η επόμενη θα είναι έτοιμη τον Νοέμβριο του 2019.

Και όλα αυτά, παρά το ότι το 2015, ο Daniel Craig έλεγε στο περιοδικό Time Out: «Θα προτιμούσα να σπάσω αυτό το γυαλί και να απελευθερωθώ. Τελειώσαμε. Αυτό που θέλω μόνο είναι να προχωρήσω μπροστά. Όταν ρωτήθηκε αν το εννοούσε για πάντα, απάντησε, «τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια».