Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ντριφτάρει στην άμμο (+vid)

Ελλάδα 12:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντριφτάρει στην άμμο (+vid)

ΝΕΑ

Ντριφτάρει στην άμμο (+vid)

ΝΕΑ

Η Lamborghini Urus δεν φοβάται τίποτα και δεν τη σταματά κανείς. Αφού πήγε σε μία πίστα σκι κι έκανε τα κόλπα της, τώρα τη βλέπουμε στην έρημο να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Βρέθηκε στην έρημο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και η Urus απέδειξε ότι είναι πολύ γρήγορη και μάλιστα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία την έχει εξοπλίσει με μια σειρά από τρόπους οδήγησης που προορίζονται να καλύψουν σχεδόν κάθε ολισθηρή επιφάνεια που οι οδηγοί μπορεί να συναντήσουν. Ένας από αυτούς είναι το «Sabbia» (η «άμμος» στα ιταλικά), το οποίο βελτιώνει την πρόσφυση.

Άλλοι τρόποι οδήγησης είναι το Terra (γη) και το Neve (χιόνι), εκτός από το συνηθισμένο Strada, Sport και Corsa. Έτσι, η Urus είναι καλά εξοπλισμένη για να πάει όπου θέλει, ακόμη και σε αμμόλοφους.

Advertisement
Advertisement

Και με έναν αξιοσημείωτο αριθμό ιδιοκτητών που κατοικούν στη Μέση Ανατολή, θα μπορούσαμε να δούμε να εκτελούν ακόμα πιο δύσκολες ακροβατικές σκηνές σε αυτούς τους αμμόλοφους.

Πατήστε play και δείτε το βίντεο…


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Lamborghini Urus in Desert?? P hoto by @gercollector #lamborghini #urus #dubai

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arab cars | سيارات العرب (@3rab_cars) στις

Advertisement