Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Νέο πρόσωπο στο “Fast and Furious 8”

Ελλάδα 17:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο πρόσωπο στο “Fast and Furious 8”

Men + Speed

Νέο πρόσωπο στο “Fast and Furious 8”

Men + Speed

Μετά την αποκάλυψη ότι η Charlize Theron θα είναι στο καστ της αναμενόμενης ταινίας, τώρα ανακοινώθηκε ότι και ο γιος του Clint Eastwood, Scott Eastwood, εντάχθηκε στο καστ. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η ανακοίνωση έγινε στο Twitter του franchise και η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε έγραφε: «Ο κ. Κανείς του Kurt Russell έχει ένα νέο προστατευόμενο. Καλωσορίζουμε τον Scott Eastwood στην οικογένεια του Fast». Στην περίπτωση που έχετε ξεχάσει, ο Russell ήταν ο πράκτορας της κυβέρνησης στο “Furious 7”. Σε αντίθεση με την Charlize, η οποία θα παίζει μία κακοποιό, ο Eastwood θα εμφανιστεί ως ένα καλό παιδί. Όσον αφορά το ρόλο του δεν ξέρουμε ακόμη πολλά στοιχεία.

furious8-Eastwood-b640

Ο 30χρονος ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram και έγραψε: «Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια πόσο συγκινημένος είμαι που θα συμμετέχω στο Fast & Furious. Για μένα, η σειρά σημαίνει πολλά. Είναι μια κληρονομιά. Αυτοί οι μεγάλοι ηθοποιοί που ήταν μαζί για τόσο πολύ καιρό έχουν γίνει μια οικογένεια. Ανυπομονώ.» Επίσης, έγραψε ότι ο Paul Walker ήταν σαν αδελφός του και ευχαρίστησε τον Vin Diesel.

Advertisement
Advertisement

furious8-Eastwood-a640