Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Κινητό τηλέφωνο από την Porsche

Ελλάδα 14:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κινητό τηλέφωνο από την Porsche

Men + Speed

Κινητό τηλέφωνο από την Porsche

Men + Speed

H Porsche συνεργάστηκε με τη γνωστή κινεζική εταιρεία Huawei, ώστε να δημιουργήσουν ένα από τα καλύτερα smartphone στην αγορά παγκοσμίως. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Το κινητό είναι το Porsche Design Huawei Mat RS. Αυτό το νέο τηλέφωνο διαθέτει απίστευτα εξαρτήματα και έχει τις καλλιτεχνικές πινελιές της Porsche Design. Όσον αφορά τις κάμερες, βασίζεται σε μια τριπλή κάμερα Leica, η οποία σύμφωνα με τη Huawei είναι η καλύτερη στην αγορά αυτή τη στιγμή. Η κάμερα αποτελείται από έναν αισθητήρα RGB 40MP, έναν αισθητήρα μονοφωνίας 20MP και έναν αισθητήρα 8MP με τηλεφακό. Η μπροστινή κάμερα είναι 24MP.

Διαθέτει μία οθόνη 6-ιντσών OLED 2K, η οποία είναι «καμπυλωτή». Επίσης, διαθέτει έναν αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος μπροστά κι έναν δεύτερο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος που βρίσκεται στο πίσω μέρος του τηλεφώνου.

Έχει 6 GB μνήμη RAM, υποστήριξη πιστοποίησης IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη και με την μπαταρία του να είναι χωρητικότητας 4.000mAh και να υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση.

Advertisement
Advertisement

Η Huawei προσφέρει το Porsche Design Huawei Mate RS σε μαύρο και κόκκινο χρώμα. Η έκδοση 256GB κοστίζει 1.695€ και η έκδοση 512GB κοστίζει 2.095€.

Πατήστε play στο παρακάτω βίντεο:

Advertisement