Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι πωλήσεις της Jaguar I-Pace τον Οκτώβριο

Ελλάδα 9:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι πωλήσεις της Jaguar I-Pace τον Οκτώβριο

ΝΕΑ

Οι πωλήσεις της Jaguar I-Pace τον Οκτώβριο

ΝΕΑ

Η Jaguar εξέτασε τα στοιχεία για τον Οκτώβριο του παγκόσμιου κύκλου πωλήσεων και σύμφωνα με αυτά, η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Βρετανίας πούλησε τον προηγούμενο μήνα 13.764 αυτοκίνητα. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Συνολικά πωλήθηκαν 1.200 I-Pace, ένα νέο ρεκόρ, αν και η I-Pace μπήκε στην αγορά πολύ πρόσφατα. Ο Οκτώβριος ήταν ένας πολύ καλός μήνας, δεδομένου ότι το Σεπτέμβριο πωλήθηκαν συνολικά 710. Οι πωλήσεις της Jaguar αυξήθηκαν κατά 11,6%, και η I-Pace αντιπροσωπεύει μερίδιο αγοράς 8,7% για το εμπορικό σήμα για τον Οκτώβριο.

Η Jaguar Land Rover αντιμετωπίζει σήμερα ορισμένα οικονομικά ζητήματα, κυρίως λόγω των σχέσεων Brexit, ΗΠΑ-Κίνας και της μειωμένης ζήτησης για ντίζελ στην Ευρώπη. Η μητρική της εταιρεία, η Tata Motors, έχει ήδη ανακοινώσει ένα σχέδιο ανάκαμψης που έχει ήδη ξεκινήσει.

jaguar-ipace-640

Advertisement
Advertisement

Με την αναμενόμενη συνεχιζόμενη μείωση της ζήτησης πετρελαίου, τα μοντέλα όπως η I-Pace βρίσκονται σε προνομιακή θέση για να βοηθήσουν στην ανάκαμψη της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Jaguar διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα ανά άξονα συνολικής απόδοσης 400 ίππων. Κάνει τα 0-100km/h σε 4,8 δευτ. και έχει τελική ταχύτητα 200km/h.