Οι εξωτικές φωτογραφίες της Sarah Kohan | NewsAuto.gr
Men + Speed

Οι εξωτικές φωτογραφίες της Sarah Kohan

Η Sarah Kohan είναι φοιτήτρια που λατρεύει τα ταξίδια και πηγαίνει σε διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο βγάζοντας εντυπωσιακές φωτογραφίες.


Εκτός από φοιτήτρια Νομικής, είναι και blogger που την ακολουθούν εκατομμύρια follower και κάνει πράξη αυτό που πολλοί θα ζήλευαν και θα θεωρούσαν όνειρο ζωής, ταξιδεύοντας σε διάφορα εξωτικά νησιά για να τα φωτογραφίσει.

Η 23χρονη Sarah Kohan από το Σίδνεϊ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων για τις εκπληκτικές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στις οποίες απεικονίζονται ονειρικά νησιά, ειδυλλιακά τοπία, καταπράσινα νερά και εξωτικά ζώα.

Στη δημοφιλία της σημαντικό ρόλο έχουν παίξει πάντως και τα σωματικά της προσόντα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στις φωτογραφίες. Με 1,145 αναρτημένες της φωτογραφίες έχει καταφέρει να τραβήξει σαν μαγνήτης επάνω της περισσότερους από 1.2 εκατομμύρια followers.

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

SARAH-KOHAN-a640 SARAH-KOHAN-b640 SARAH-KOHAN-c640 SARAH-KOHAN-d640 SARAH-KOHAN-e640 SARAH-KOHAN-f640 SARAH-KOHAN-g640 SARAH-KOHAN-h640 SARAH-KOHAN-i640 SARAH-KOHAN-j640 SARAH-KOHAN-k640

Log In or Create an account