Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Δείτε πόσο κοστίζει ένα γραφείο Lamborghini

Ελλάδα 11:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε πόσο κοστίζει ένα γραφείο Lamborghini

Men + Speed

Δείτε πόσο κοστίζει ένα γραφείο Lamborghini

Men + Speed

Η εταιρεία Design Epicentrum Manufacture της Πολωνίας είναι μια εταιρεία που παράγει γραφεία και καναπέδες εμπνευσμένα από τη Lamborghini Aventador και πρέπει να παραδεχτούμε ότι είμαστε εντυπωσιασμένοι από τα προϊόντα της. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Οι επαγγελματίες της Design Epicentrum Manufacture κατασκεύασαν ένα γραφείο σε σχήμα μίας Aventador. Το επίπεδο λεπτομέρειας είναι εκπληκτικό και το μόνο πράγμα που λείπει είναι το σήμα της Lamborghini από το μπροστινό καπό και τους τροχούς.

Το γραφείο είναι ευρύχωρο και πιο συγκεκριμένα οι διαστάσεις του είναι οι εξής: 1,90 μέτρα φάρδος, το μήκος του είναι 1,60 και το ύψος του 80 εκατοστά. Είναι χειροποίητο από υαλοβάμβακα, έχει επιφάνεια εργασίας που είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές και διαθέσιμο σε 200 χρώματα.

Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το επάνω μέρος και τις ζάντες σε άλλα χρώματα εκτός του μαύρου και μπορούν να παραγγείλουν αξεσουάρ, όπως γυάλινο ράφι ή να τοποθετήσουν LED φωτισμοούς σε διάφορα σημεία του γραφείου.

Advertisement
Advertisement

lambo-aventador-desk-b640

Το ιδιαίτερο αυτό γραφείο κοστίζει 30.000€ και κατασκευάζεται σύμφωνα με τις ακριβείς προδιαγραφές του πελάτη. Η Design Epicentrum Manufacture πρόκειται να κατασκευάσει μόνο 44.

lambo-aventador-desk-a640 lambo-aventador-desk-c640