Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

“Car Radio” Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

Ελλάδα 3:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

“Car Radio” Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

ΝΕΑ

“Car Radio” Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

ΝΕΑ

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, 18:00-19:00 το απόγευμα, ο Τάκης Τρακουσέλλης και οι συντακτικές ομάδες του Newsauto & του Car αναλύουν θέματα της αγοράς αυτοκινήτου και αποκαλύπτουν, στον Θέμα 104,6.

Advertisement
Advertisement

Tην παρουσίαση της εκπομπής έχει ο Τάκης Τρακουσέλλης, την αρχισυνταξία ο Κώστας Φούζας. Υπεύθυνη παραγωγής είναι η Βούλα Κοκορόγιαννη και στην ρύθμιση του ήχου ο Νίκος Σκλαβενίτης. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, την εκπομπή κάθε εβδομάδα ακούνε Live από τους 104,6 στα FM και από το protothema.gr δεκάδες χιλιάδες ακροατές!

Advertisement
Advertisement

Σάββατο 20/4:

• Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Εμπορικό Διευθυντή της Skoda Kosmocar, Ανδρέα Χαλμπέ. Το Scoda Scala αναμένεται στη Ελληνική αγορά μέσα στον Ιούνιο. Ο κύριος Χαλμπές μας δίνει βασικές πληροφορίες όπως τιμές και εκδόσεις.

• Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχισυντάκτη του newsauto.gr Σπύρο Χώτο, ο οποίος ταξίδεψε στην Βουδαπέστη για να δοκιμάσει το νέο ελαστικό της Michelin, το Pilot Sport 4.

Advertisement

• Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Συντάκτη Γιώργο Ανδρή, ο οποίος μιλάει για τις αλλαγές του νόμου σχετικά με την αγορά αυτοκινήτου, όπως αποκαλύψαμε και στο newsauto.gr.

Ακούστε την εκπομπή του Σαββάτου εδώ ..

Advertisement

 

Κυριακή 21/4:

Advertisement

• Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διευθυντή Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Ford Motor Hellas, Γιάννη Κάττωριτς ο οποίος μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί του την 55η επέτειο της Mustang.

• Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Συντάκτη του newsauto.gr Γιώργο Σκευοφύλαξ. Ο κύριος Σκευοφύλαξ ταξίδεψε στην Ισπανία για να δοκιμάσει την καινούρια Mercedes-Benz V-Class.

• Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχισυντάκτη του newsauto.gr Σπύρο Χώτο, συζητάμε για θέματα επικαιρότητας του αυτοκινήτου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Ακούστε την εκπομπή της Κυριακής εδώ ..