Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

“Car Radio”: Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

Ελλάδα 12:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Car Radio”: Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

Men + Speed

“Car Radio”: Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

Men + Speed

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, 18:00-19:00 το απόγευμα, ο Τάκης Τρακουσέλλης και οι συντακτικές ομάδες του Newsauto & του Car αναλύουν θέματα της αγοράς αυτοκινήτου και αποκαλύπτουν, στον Θέμα 104,6. (Το Ραδιόφωνο Που Τα Σπάει) Tην παρουσίαση της εκπομπής έχει ο Τάκης Τρακουσέλλης, την αρχισυνταξία ο Κώστας Φούζας. Υπεύθυνη παραγωγής είναι η Ρενάτα Καραγιαννοπούλου. Σύμφωνα με τα στοιχεία, την εκπομπή κάθε εβδομάδα ακούνε Live από τους 104,6 στα FM και από το protothema.gr δεκάδες χιλιάδες ακροατές!

Advertisement
Advertisement

Σάββατο 20/10:
• Τηλ επικοινωνία με τον συντάκτη Γιώργο Ανδρή, μας εξηγεί τι συμβαίνει ακριβώς με τις ξένες πινακίδες στους Ελληνικούς δρόμους. Τι οδηγεί τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτου στην έκδοση ξένων πινακίδων;
• “Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018” Για ακόμη μία χρονιά η έκθεση αυτοκινήτου θα λάβει χώρο στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ ΑΚΊΝΗΤΟ ΞΙΦΑΣΚΊΑΣ (στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο) 10/10 με 18/10. Ο κύριος Άρης Γαλανόπουλος μας βάζει στους ρυθμούς της έκθεσης.
(Το Car και το www.newsauto.gr, θα βρίσκονται εκεί)
• Τηλ επικοινωνία με τον Αρχισυντάκτη του www.newsauto.gr Σπύρο Χώτο, απευθείας από Βαρκελώνη μας δίνει τις εντυπώσεις του για το νέο Nissan Qashqai 1.3 turbo. Μπορείτε να διαβάσετε για την νέα έκδοση του Qashqai στο www.newsauto.gr.

Ακούστε τις εκπομπή του Σαββάτου εδώ..

Advertisement
Advertisement

Κυριακή 21/10:
• Τηλ επικοινωνία με τον Διευθυντή Σύνταξης του περιοδικού CAR, Ντίνο Παπαγιαννόπουλο. Απευθείας σύνδεση με Ιταλία.. O Ντίνος μας μιλάει για την εμπειρία του από την εκπληκτική Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. Μας “teasάρει”  το επετειακό τεύχος του CAR Νοεμβρίου, που κλείνει επίσημα έναν χρόνο.
• Μαζί μας στην εκπομπή, ο συντάκτης του CAR, Γιάννης Τσιρογιάννης, μας μιλάει για το νέο Kia Ceed 1.0.
• Συζητάμε για την αυτοκινητιστική επικαιρότητα της Ελλάδας και όχι μόνο..

Ακούστε την εκπομπή της Κυριακής εδώ..