Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

CAR LEGENDS: Μας τα ζητήσατε, σας τα προσφέρουμε

Ελλάδα 12:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CAR LEGENDS: Μας τα ζητήσατε, σας τα προσφέρουμε

Men + Speed

CAR LEGENDS: Μας τα ζητήσατε, σας τα προσφέρουμε

Men + Speed

Τα ζητήσατε ξανά και θα τα βρείτε την Κυριακή με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ – Για πρώτη φορά στον κόσμο, η ιστορία της Alfa Romeo και της Porsche σε δύο πολυτελή λευκώματα 162 σελίδων το καθένα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟ CAR ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ – Μας τα ζητήσατε, σας τα προσφέρουμε!

Κυκλοφορούν την Κυριακή με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Διαλέξτε όποιο θέλετε – ή και τα δύο

Advertisement
Advertisement

Με την υπογραφή του CAR, του καλύτερου περιοδικού αυτοκινήτου στον κόσμο


CAR LEGENDS Alfa Romeo
Η ιταλική φίρμα από το Μιλάνο είναι συνώνυμη με την εκλεπτυσμένη σχεδίαση και τη σπορ οδική συμπεριφορά. Πολλά από τα μοντέλα της υπήρξαν σημεία αναφοράς για όλους όσοι λατρεύουν την οδήγηση. Δεν είναι τυχαίο ότι υπήρξε (και εξακολουθεί να είναι) μία από τις λίγες αυτοκινητοβιομηχανίες με τόσο αφοσιωμένους «οπαδούς». Από το 1910 που ιδρύθηκε η Alfa Romeo μπορεί να υπερηφανεύεται για αμέτρητες νίκες σε αγώνες και μερικά από τα πιο όμορφα και δυνατά σπορ αυτοκίνητα που άφησαν εποχή. Αυτή η κληρονομιά είναι που τη διατήρησε ζωντανή στα «πέτρινα» χρόνια και της έδωσε την ώθηση να επανακάμψει τον τελευταίο καιρό με μοντέλα, όπως η Giulia Quadrifoglio, που δίνουν και πάλι νόημα στην μότο της εταιρείας: Cuore Sportivo.

CAR LEGENDS Porsche
Στο άκουσμα και μόνο του ονόματος οι λάτρεις της σπορ αυτοκίνησης ριγούν. Διότι η Porsche, εδώ και 70 χρόνια δημιουργεί sports cars που συναρπάζουν με τις επιδόσεις και τα δυναμικά χαρακτηριστικά τους. Είναι η εταιρεία που έχει επιμείνει όσο καμία άλλη στην σταδιακή και υπομονετική εξέλιξη των αυτοκινήτων της από γενιά σε γενιά, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την 911, ένα μοντέλο που αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία της αυτοκίνησης από μόνο του. Η Porsche επένδυσε με τεράστια αφοσίωση στην μηχανολογική εξέλιξη, μέσα από τις συμμετοχές της σε κάθε είδους μηχανοκίνητο σπορ, από το Le Mans μέχρι το Παρίσι-Ντακάρ. Κατάφερε έτσι –σε συνδυασμό με την προσήλωση στην αναζήτηση της τελειότητας- να κατασκευάζει σπορ αυτοκίνητα που ονειρεύεται να έχει όποιος αγαπά την οδήγηση. Η Porsche είναι αυτή η «μικρή» αυτοκινητοβιομηχανία που διαθέτει αντιστρόφως ανάλογη φήμη και επιρροή.

Advertisement

6 8 27 32 69 80 p6 p7 p15 p22 p33 p37 p43 p53 p60 p65 p70 p72 p77