NewsAuto.gr
FORMULA 1

Στη Μύκονο και φέτος ο Lewis Hamilton (video)

Την Ελλάδα επέλεξε για να κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton. Ο Βρετανός εθεάθη στη Μύκονο, να… γεμίζει μπαταρίες ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο οδηγός της Mercedes επισκέπτεται το νησί των ανέμων. Είχε βρεθεί εκεί και πέρυσι, συνοδευόμενος από το διεθνούς φήμης μοντέλο, Winnie Harlow (διαβάστε περισσότερα σχετικά πατώντας εδώ).

Αυτή τη φορά ήταν παρέα με φίλους του στο beach bar restaurant Scorpios. Δεν έχει γνωστοποιηθεί πόσο θα κάτσει στο νησί του Αιγαίου ή αν η παρέα θα… εμπλουτιστεί.

Το μόνο σίγουρο είναι πως μετά από το πολύ βαρύ πρόγραμμα του Ιουνίου και του Ιουλίου, όπου όμως κατόρθωσε να κάνει ρελάνς και να αποκτήσει προβάδισμα 24 πόντων έναντι του Sebastian Vettel, δικαιούται τις στιγμές χαλάρωσης.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές μόνο ημέρες, είχε στείλει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης όταν η Αττική βίωσε τον πύρινο εφιάλτη στο Μάτι.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…


Όσο για τη Μύκονο, πριν από μερικές ημέρες φιλοξένησε τον Daniel Ricciardo της Red Bull Racing και πέρυσι, τον Fernando Alonso της McLaren.